kite kawan

24 May 2011

~~laptop aku merajuk!

Salam Buat Semua.

Alahai. Aku baru boleh update blog la, blogwalking aku buat kejap lagi! Laptop aku buat hal la pulak. Sejak petang tadi lagi buat halnya. Adoii laptop, awak jangan ah kejam ngan kita. Kan kita dah bersama lebih 3tahun dah. Awak nak saya curang ke? Haha. Awak jangan.... Saya curang kang! *ugut laptop~ ngok ngek!*

Haha ugut laptop buat hape kan? Tadi pon aku online guna laptop adik aku kejap. Nak je aku update blog guna laptop dia tapi memandangkan laptop dia suci bersih, aku batalkan niat aku nie. Haishh aku bukan ape, aku tak suka guna laptop adik aku, tak selesa nak menaip. Aku dah biasa ngan laptop ensem aku nie je. Huhu.

Lama-lama dia pon dia dah banyak berjasa tuk aku. Sayang giler lah kat laptop nie hah! 3tahun aku belajar kat Poli dulu, aku wat assignment pe semua guna khidmat dia. Mana tak sayang kan?

Ok lah, update pendek je kali nie, nak pegi blogwalking pulak. Hihi.

Eh, jap. Nak tunjuk si putih kejap. Akhirnya boleh jugak aku sentuh-sentuh, raba-raba dia tahun nie! Huhu ;)

 ~huhu kotak si putih~

~eh eh ade blog aku lah. hihi~

iPhone 4 white milik adik ku yang tersayang. Bukan milik aku la. Hahaha!

Babai!

17 orang mendoakan Dak Eina kurus =):

Budak Chomot said...

Wah iPhone 4! Nak jugakk! Hehe :D

sayanakhiburan said...

wuish... dah tak tahan tengok! warna putih lak tu... nak satu!!

Mohd Nor Quiyyum said...

pergh i fon 4! xpe gua tggu ifon 5 :D

Scya Lollita said...

fuyyooo . nak satu . malam ni pos okay ;D

Syuxer said...

tunggu saya punye i phone 4+1 ni tau..huhu muat2 je blog masuk dalam iphone ye heheh..

Ain Zulaikha said...

gila lah, adik punya? dia beli macam mana tu? huhuhuhu..

harap2 laptop kak eina ok2 je :)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

cantekkk ifon :)))

enyheartsdiamond said...

amboi! fon adik mahal! :D

dak eina said...

@Budak Chomot

bukan eina punya :P

dak eina said...

@sayanakhiburan

eina pon nk jugak!!!

dak eina said...

@Mohd Nor Quiyyum

gua pon tggu iphone 5.. hik hik

dak eina said...

@Scya Lollita

erkkk

dak eina said...

@Syuxer

iphone 5 ek?? xlme je lg...huhu

dak eina said...

@Ain Zulaikha

dia beli gne duit dia sendiri.. adik kaya.. kakak dia kayap. hik hik.. amin.. cepat2 la ok.. xleh update blog xbest lak. huhu

dak eina said...

@miss lolly a.k.a luvfareda

cantik lagi sony ericsson eina :P

dak eina said...

@enyheartsdiamond

budak tuh kaya. eina kayap. hik hik

sha said...

Cantik sgt hp tu.. nak jugak..


design with love by Dak Eina