kite kawan

07 June 2011

~~Contest Kaki Paling Comel.

Salam Buat Semua.

Ehem~

I nak join kontes boleh? Tengah ade masalah nie sempat jugak join kontes. Hikhik!

Dah lama I tinggal arena join-menjoin kontes nie. Kehkehkeh! Kali nie I nak support kontes yang dianjurkan oleh blogger comel nie - Puan Ailyl Rozanna.

Ok, kalau sape nak join boleh klik banner kat bawah nie ye.


Ayuhh kita sama-sama memeriahkan lagi kontes nie.

Tanpa melengahkan masa, nie gambar yang dipertaruhkan.

I wedges :)
Wedges, kau dan aku bersatu. Kehkehkeh! 

Cepat cakap comel! (3C) Hihihi :P

I nak tag diorang, I tahu diorang punya kaki comel macam kaki I. Hik hik :P
1. Yatie
2. Fyka
3. Eny.

U, I harap penyertaan I nie lengkap la ye. Sorry sangat dulu U dah ada buat kontes, tapi I tak sempat nak join. Sorry sangat! Kali nie, I betul-betul join kontes U. Hee :)

Segala terma dan syarat boleh tengok kat entry ini. Hadiah pon best! Mau mau mau *____^

Doakan I menang k! Hahaha!

Babai!

13 orang mendoakan Dak Eina kurus =):

Pinky Pixie said...

kaki kita x shantek mcm awk.. hurmm.. haha

NURUL AINI NORAZMAN said...

unik nye contest nih,hahahah kelakar pon ade,.=)

cik panadol said...

good luck utk contest ni...

dak eina said...

@Pinky Pixie

ngade! XKIRA! kena join jugak! =P

dak eina said...

@NURUL AINI NORAZMAN

yg unik tu la kita nk join.. huhu..awk join la sme!

dak eina said...

@cik panadol

tq cik panadol ;)

enyheartsdiamond said...

kaki saya besa.. saiz 38, 39, 40.. tak comel :p thx 4 da tag yayang <3

dak eina said...

@enyheartsdiamond

hee ok.. eh eh.. sme besar la kaki kte.. huhu

sarah mohamad said...

good luck dak eina. hope memang lah ye :) hihi

Ailyl Rozanna said...

TQ join contest ailyl! good luck ya! :)

dak eina said...

@sarah mohamad

hihi mekaseh sarah ;)

dak eina said...

@Ailyl Rozanna

wc... ok ;)

wannurfazrini said...

wahh cantiknya kaki. goodluck ye :)


design with love by Dak Eina