kite kawan

28 June 2011

~~thank you Nuffnang!

Salam Buat Semua.

Dah lama tak bercerita pasal Nuffnang, sebab tu Nuffnang merajuk tak bagi aku BE. Haha. Terbaru, aku dapat dua BE. Alhamdulillah, earning aku ok la jugak daripada takde tu. Hikhik. Tapi takde lah sekencang korang. Bagi aku takde hal la, kencang ke tidak, name lagi side income. Ye ke tidak? Huhu.

~sikit je tu pon nak kecoh.. haha~
*malas nak besarkan*

Ok dah, terima kasih Nuffnang, tetiba aku teringat aku ada temu janji ngan Glenn.

Aku cau dulu.













Nie Glenn aku.

~Glenn Alinskie~
*yang nie besarkan lagi pon takpe*

Tengok Kawin Masal kat Astro Ria yuk!!

Babai!

6 orang mendoakan Dak Eina kurus =):

NURUL AINI NORAZMAN said...

wahh,.sonoknye dapat BE,.tahniah,.=)

emieysandra said...

pewwit..nk ngorat glen dio buleh?hik3 ;)

Ain Zulaikha said...

wahhhh ain pun ada gak, tapi ain geram time ain tak leh nak online lah dia nak datang bE tu geram gila... heheh tak pe lah.. its ok..

sorry reply jejak yang sangat lambattttt :(

dak eina said...

@NURUL AINI NORAZMAN

mekasih.. sket je pon :)

dak eina said...

@emieysandra

xleh xleh :P

dak eina said...

@Ain Zulaikha

sme la.. time xde idea, masuk la BE. sje je nk suh idea keluar.. kehkeh


design with love by Dak Eina