kite kawan

16 June 2011

~~sikit-sikit Seth Tan.

Salam Buat Semua.

Hari nie dah episod akhir Nora Elena kan? Hmm dah tak boleh tengok dah Seth Tan yang romantik tu. Sejak dua menjak nie, sejak tengok cite nie, aku duk update status pasal Seth Tan aje. Teringin benor nak dapat husband yang seromantik Seth Tan. Huhu sapa tak nak woi! Dah la romantik, ensem pulak tu, eh satu lagi taf tu yang penting. Huhu. Mesti la aku nak >__<

Jom kita skodeng status aku buat pasal Seth Tan nie :P







See, semua baik-baik pasal Seth Tan aku update. Tak pulak aku fikir nak update pasal Seth Tan tu la yang rogol Nora Elena dulu-dulu. Hahahaha!

Lagi sejam nak chat ngan Aaron Aziz kat http://apps.tv3.com.my/livechat_noraelena/


Sempat ke tidak Aaron nak balas mesej aku. Mesti ramai duk chatting ngan dia petang nie. Kan ramai yang suka Seth Tan. Huhu. Ok, aku cau dulu!

Babai!

12 orang mendoakan Dak Eina kurus =):

g-ha ! said...

terbaekkk ! haha . kak eina pown layan jgk cter nieyhh :) ngee .

Ain Zulaikha said...

tapi sayangnya dia sudah berkeluarga :(
dan dan dan seorang artis huhuhuhu.. ain minat aaron dari dlu.. bila tahu dia dah kawin hampeeeeee hahahha

Yana Rina said...

da giler bayang kat seth tan nmpk? bhye ni. hehe.. tp dye da de fmily lak kn? rugi2.. hehe

cik aiLebiu said...

haha semua nk seth tan...untung wife dia..wife betul dia...aaron ni kalau xsilap mmg karakter dia sama je dgn watak seth tu kat luar...romantik..slalu baca tweet dia dgn wife dia..huhu...

Redbloodsnow said...

eh chop...seth tan yg rogol elena dulu..yeke. akak tak tgk cite rni..thats yg kebluran..haha :P

sarah mohamad said...

demam seth tan ler ni hihi :D

dak eina said...

@g-ha !

yup.. akak suka betul la cite nie :)

dak eina said...

@Ain Zulaikha

ain, sis xminat pon aaron. sis minat seth tan.. hihi :P

jeles eh ain? :P

dak eina said...

@Yana Rina

giler byg kt seth tan je.. xgiler byg kt aaron :p

dak eina said...

@cik aiLebiu

a'ah dia mmg romantik kot kt luar ;)

dak eina said...

@Redbloodsnow

yup! akak kna tgk cite NE nie.. sumpah best kak!!

dak eina said...

@sarah mohamad

a'ah.... :P


design with love by Dak Eina