kite kawan

08 June 2011

~~Wordless Wednesday : Sakit perut.

Salam Buat Semua.

Gara-gara minum jus tembikai basi buatan sendiri, konon tak nak membazir. Nah ambik kau!
T__T

Maksud Wordless Wednesday : Pada hari rabu, semua blogger post gambar di blog mereka tanpa meletakkan apa-apa description untuk explain gambar tersebut, biar gambar yang menceritakan tanpa korang letak apa-apa penjelasan :)

sumber;
http://www.facebook.com/WordlessWednesdayMy

Babai!

7 orang mendoakan Dak Eina kurus =):

ASaDa RyutaRo said...

hahaha.. kesiannya.. get well soon. banyakkan minum air kosong untuk singkirkan jus basi dari perut. :P

✿ boonga_kecik ✿ said...

sian nyer. cpat g cari obat

Fathiah Hamim said...

adehhh. kenapa lah berani mati sangat pi minum air basiii. -_-

Ain Zulaikha said...

kesian kat eina dah sakit perut dah.. tak pe2.. supaya cepat sembuh :)

dak eina said...

@ASaDa RyutaRo

ok ;)

dak eina said...

@✿ boonga_kecik ✿

dh ok daaa ;)

dak eina said...

@Ain Zulaikha

tq ain :)


design with love by Dak Eina