kite kawan

13 June 2011

~~dah dapat apa yang diidamkan. yahoo!

Salam Buat Semua.

Semangat giler tajuk entry. Haha. Seperti yang telah dirancang, akhirnya berjaya jugak keluar hari nie. Plan nak keluar hari Sabtu lagi pastu teringat yang Sabtu hari minggu konfem ramai orang. Dah tu nak pegi hari Ahad pulak. Tup tup semalam cuti pulak Kelantan nie. Kalau dah cuti, konfem la ramai jugak orang. Bukan tak suka dengan orang ramai tapi konfem fast food penuh! Takde tempat duduk! Aku keluar pegi sana nak makan, tak nak take away :P

Hari nie memang tak ramai orang, suka! Puas hati aku. Hahaha.

Seperti yang diidamkan~~

~sarapan pagi ku... hihi~

Kemain lagi sarapan pagi dengan Snack Plate. Licin pinggan. Kawan aku pon tegur, "Eh mung makey sapa tinggal tuley. Lapar ko wei?"

Aku balas balik, "Hola..."

Dah tu aku bangun lewat terus laju pegi iron baju, bersiap cepat-cepat sebab janji ngan kawan pukul 10pagi. Minum air pon tak sempat ok! Mana tak lapar wei! Pukul 10.30pagi baru aku sampai kat tempat kitorang janji nak jumpa. Kesian dia, dalam 20minit++ jugak lah dia tunggu aku bersiap. Aku berjalan nak pegi kat tempat dia tunggu pon macam berlari sebab fikirkan dia. Tapi dia selalu cakap, "Aku susah takpe, asalkan orang lain senang." Baik kan kawan aku? Aku yang jahat selalu buli dia :'(

~nie lah kawan aku yang baik tuu.. name dia Sue~

Sahabat untuk selamanya,
Bersama untuk selamanya,
Kau dan aku sahabat,
Untuk selamanya.

Tak banyak ambik gambar hari nie tak macam selalu pantang jumpa tempat aku nak posing :P

Dan kalau nak tahu, aku suka cara aku sekarang, sebab dah pandai beza antara keperluan dan nafsu. Memang banyak benda aku nak beli, tapi aku fikir dulu sama ada aku betul-betul perlu ke tak. Kalau tak perlu tak payah membazir. Lagipon aku bukan banyak duit sekarang nie. Huhu so kena guna duit sebaik mungkin lah kan? Enjoy enjoy jugak, duit kena pandai bajet! Huhu. Ok lah, sampai sini dulu. Jumpa entry esok pulak k.

~muka tak cukup tido wei~

Comelkan mata aku. Hihi. Ok selamat malam. Assalamualaikum.

Babai!

12 orang mendoakan Dak Eina kurus =):

Darkbatman said...

pepsi 2 best.. btw, kwn ne bkn sng nk cri yg btol2 ikhlas n jujur.. :D

::fadxieza:: said...

ngidam kfc rupenye..
hehe..

sarah mohamad said...

dak eina makan kepsi dekat mana? betul. kalau nafsu membeli tak usah cakap la, semua yg berkenan rasa nak beli. tapi kita fikir2 balik just beli yg keperluan saja ye. jimat sekarang rega barang naik. hihi

diana said...

akhirnya dapat jugak..
heheheh...

fmunyraz said...

aku pun mengidam snake plate gop! huhuhu

dak eina said...

@Darkbatman

bukan pepsi tu bro =____=

a'ah susah sgt nk cari.. :'(

dak eina said...

@::fadxieza::

ahhaha. mengada kan?

dak eina said...

@sarah mohamad

eh xbgtau pulak kan.. eina mkn kt kbmall.. huhu.. kt stu je best.. a'ah skang sume nk mahal. kne pk2 gak la ngah xde keje nie.. huhu

dak eina said...

@diana

kalah org mengidam. haha!

dak eina said...

@fmunyraz

g ah kfc! hahaha!

aleen aiden said...

argh..da lame xmakan cheesy wedges...nak...hu3

dak eina said...

@aleen aiden

hihi awk g je kepsi cri wedges nie. ngeh3


design with love by Dak Eina