kite kawan

01 June 2011

~~oh tapai!

Salam Buat Semua.

Jom makan tapai. Kahkah.

~oh menjadi feveret aku kadang-kadang.. hahaha~

Aku busy sikit sekarang nie, maklum la cuti sekolah dan Alhamdulillah majlis kat umah aku hari ni berjalan ngan lancar.

Nanti aku update lain kali, aku nak pegi qadha tido nie. Semalam aku tido dalam pukul 3pagi pastu pukul 6.36pagi camtu dah kena bangun. Oh mata ai comel ok hari nie ~.~

Tido dulu sayang-sayang ku!~

ps; Malam kedua tido beramai-ramai kat depan tv. Best! :)

Babai!

18 orang mendoakan Dak Eina kurus =):

diana said...

tadi try cari tapai kat pasar malam tapi hampa..:(

twinkle twinkle said...

tapai cmpur aiskrim sdp ;D

nurawanees said...

wah...sedapnye..mintak ckit..hihi=)

ahmad endo said...

serius macam best...hehehe

enyheartsdiamond said...

eina, eina, bangun, bangun! jgn tidur :p

Ain Zulaikha said...

tak suka tapai.. hahahha masam lah... hehehhe tapi ada gak lah yang manis kan..

emieysandra said...

sllu jumpe tapai time raya je, huhu~

enyheartsdiamond said...

tak pasti lah rasa tapai tu mcm mana.. manis kan? baunya manis :)

Cik Nyna said...

selalu tgk org tua makan tapai ;p

dak eina said...

@diana

xpe.. cuba lagi k..

dak eina said...

@twinkle twinkle

xpenah try lg..

dak eina said...

@nurawanees

dh abes la :P

dak eina said...

@ahmad endo

mmg best!

dak eina said...

@enyheartsdiamond

ngantuk la dear..

dak eina said...

@Ain Zulaikha

best tau ain!!

dak eina said...

@emieysandra

xrye pon bleh je jmpe..huhu

dak eina said...

@enyheartsdiamond

best sgt eny!! masam2 hihi.. ade jugak yg manis..

dak eina said...

@Cik Nyna

awk xmkn ke??


design with love by Dak Eina