kite kawan

05 June 2011

~~dah lama tak menaip, rindunya kat blog.

Salam Buat Semua.

Rindunya kat blog~

Kiss sikit kiri dan kanan. Muahhh muahh :-* Wah gitu :P

Ok, sorry la saya busy giler lah seminggu nie. Maklum lah musim cuti sekolah, pastu Yaya (anak sedara) balik sini, dengan sepupu yang duduk kat Kemaman pon balik. Memang takde masa nak main internet. Status kat facebook pon jarang update, inikan pula blog. Kehkehkeh!

Banyak betul saya terlepas update. Antara entry yang ada dalam draft ialah;
1. Sambungan dari entry ini. Nak update gambar je pon.
2. Nak cite di sebalik tapai di entry sebelum ni. Entry nie pon saya nak bubuh gambar banyak-banyak biar korang meluat. Haha.
3. Story pasal header. Weii korang! Perasan tak header ku telah bertukar lagi. Bila eh pasang header baru nie. Lupa pulak. Rasanya nak buat baru lagi sebab tak cantek ah yang nie. Huhu.
4. Takde dah :P

Banyak jugak nak kena update nie. Hihihi. Moga-moga lepas nie takde lah yang menganggu saya untuk update blog. Ye la jiwa kacau pon boleh buat saya menjauh dari update tau. Wuwuwu. Alhamdulillah, sekarang jiwa dan mood stabil. Boleh la update blog. Yayy!

Tunggu entry-entry itu ye. Akan ku update dalam masa terdekat nie :)

Babai!

8 orang mendoakan Dak Eina kurus =):

Khairil said...

patut le sepi tanpa berita....

Ain Zulaikha said...

hahaha kak eina mesti jenis cepat bosan dengan sesuatu kan? sebab tu nak tukar header..

welcome back kak eina :)

..aZhAri.cOm.. said...

biasala... cuti.. jalan jem.. blog jem.. org pun jem... hahaha^_^

nanie said...

header comel :D

dak eina said...

@Khairil

huhu bz bersebab :)

dak eina said...

@Ain Zulaikha

tau xpe ain! sis nk betul2 kena ngan jiwa sis.. huhu mekaseh ain ;)

dak eina said...

@..aZhAri.cOm..

amek roti mkn ngan jem. kahkah gurau aje :P

dak eina said...

@nanie

xberapa berkenan la..


design with love by Dak Eina