kite kawan

14 August 2011

~~aku boring!

Salam Buat Semua.

Boring sangat sangat sangat sangat. Kalau boleh nak taip sangat 150juta kali sebab memang boring wei =.='

Akibat boring yang melampau nie, aku telah menggodek blog-blog yang ada tutorial nak buat doodle. Aku berkenan ngan tutorial dari Cik Mel Amalina.. Kalau nak tengok, klik sini. Tapi aku takde lah tiru bulat-bulat doodle Cik Mel.

Hari tu aku dah try buat doodle. Kalau nak tengok, klik sini.

Hari nie versi lain sikit la. Huhu.

Jom tengok sama-sama jom!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
~amacam? cun tak? huhu~

Sekarang, meh, kita warnakan doodle ituuu. Huhu.



Taddddddaaaaaaaaaa!

 ~alololow comelnyaaa. eh terpuji pulak. haha~

Kalau doodle yang dulu aku guna paint, kali nie aku guna pensel, lukis atas kertas pastu ambik gambar guna tepon, edit kat photoshop, tapi boleh jugak nak edit kat paint. Ikut cara masing-masing la. Macam aku, aku lebih suka edit kat photoshop :)


Ok la, terisi jugak masa boring aku kan. Korang apa kata mencuba? Mana tau boleh jadi hobi baru pulak kan. Hihi.

Sambung men-doodle!

ps; Tetiba rasa kagum kat diri sendiri sebab pandai buat doodle. Hihi.
pss; Doodle aku tak smooth lagi.........

Babai!

18 orang mendoakan Dak Eina kurus =):

laskar pelangi said...

percubaan yang bagus dear;) comel..semua dah ada doodle..pelangi jerk takde..huk3 -.-

dak eina said...

@laskar pelangi

ape kate pelangi cuba buat..huhu :)

Bulan said...

wow..comel la yunk.nk try lukis gak la

cik_nini said...

comey comey

eina buat kat nini satu ;)

Addin said...

alala comel nya doodle dia . kenyit mata ;)

eimanhikmah said...

wahhh cutenyeee....nk belajar jugak...

Wanie said...

lukis ke eina?pandainye..

~Nana 귀여운~ said...

comel nye die punye..hehe

Fyzal said...

makin ramai doodlers akhir2 ni.

dak eina said...

@Bulan

try la yunk.. pastu tunjuk kt blog k..xpon kt fb.. nk tgk :)

dak eina said...

@cik_nini

alaa biase2 je. nnt dh pro seksok, eina wt freebies k.. *bila entah* huhu

dak eina said...

@Addin

doodle nie gedik sket..hikhik

dak eina said...

@eimanhikmah

tgk la tuto cik mel k :)

dak eina said...

@Wanie

yup lukis.. nk wt mcm tuto wanie xjd :'(

dak eina said...

@~Nana 귀여운~

hehe mekaseh nana. biase2 je.. x pro lg nie..

dak eina said...

@Fyzal

a'ah.. kreatif2 dorang nie... eina bru nk belajar.... best jugak bila mendoodle nie :)

anamizu said...

wahh comel3!! hehe
nti cik ana nk try gune pensel pulak la..hehe

dak eina said...

@anamizu

huhu try jgn x try...


design with love by Dak Eina