kite kawan

07 August 2011

~~Happy Birthday la.............

Salam Buat Semua.

Mula-mula nak tunjuk gambar dulu.

~aku nak cite pasal si baju putih tu ok, yang belakang aku tak kenal hahaha~

Ehem jangan salah faham, tu bukan boifren aku. Tapi tu abang aku. Abang kandung lagi ok ^_^

Hari nie birthday dia so saje nak wish Happy Birthday  =)

Baik kan aku siap buat entry special untuk dia. Huhu.

Bukan ape, kalau nak tahu, dia lah yang kasi duit raya kat aku tu.

Aku dapat duit raya masa puasa yang ke-3 lagi tau.

Puasa tahun nie belum tentu cukup tapi duit raya dah pasti dapat. Hihi.

Tapi aku hairan, kenapa time aku budak-budak dulu duit raya tak sampai seratus pon tapi makin aku besar, 5,6 kali ganda lagi aku dapat. Haha

Untungkan adik-beradik dah berkerjaya nie, Mom dan Abah aku dah lepas tangan dah bab-bab duit raya nie. Hee.

Ok lah, tak sabar nak raya! Haha.

ps; Tahun nie nak beraya sakan................. (^_^)V
pss; Entry rojak dah nie.. Ahh lantak! :P

Babai!

9 orang mendoakan Dak Eina kurus =):

cunndaa said...

kim salam kat abg ye...
gtaw dia, cunndaa nak duit raya jugak..hehheee

anamizu said...

wahhh ensem la abg eina..hehe
hepy bday tau..
ckp cik ana krm salam..hehe

Addin said...

haha happy birthday untuk abg eina :)

Dawia.Honeyputri said...

Selamat Hari lahir bt abg dak eina ya ;)

Hizami Rahim said...

happy birthday to ur bro!

cha zainol said...

happy birthday abang eina :)

cemomoi said...

oooo dah penuh tabung tayah buat pinjaman ptptn le

ILA HonEyBuNNy said...

happy birthday abg..ehheh

amboii..raya sakan nampak..hehehe

dak eina said...

tq semua yg wish besday abg eina yg x ensem tu.. haha ^^


design with love by Dak Eina