kite kawan

09 August 2011

~~selesai satu kerja.

Salam Buat Semua.

Kali nie nak cite pasal satu lagi keje yang harus aku buat. Bukan keje ape pon tapi aku nak bagitau jugak.... Kata blog aku, suka hati aku la kata? *sambil angkat-angkat kening*

Hahaha!

Keje hari nie ialah fotostat segala dokumen yang diperlukan!


Ek eleh itu pon nak kecoh. Hahak.

Tapi ada aku kesahhhhhhhhhhhh?

Korang maybe tak kesah, tapi buat bakal-bakal pelajar yang akan pegi daftar u lepas raya nanti tersangatlah kesah sebabnya nak semua lengkap before 4hb. Nanti dah sampai sana, tak cukup pape, susah la kau! Kannnnn? Sape setuju?

Hari ni fotostat lebih 50helai.. ++ lagi tau @.@ Jenuh orang yang berkenaan (sepupu aku) cop dan sign tuk sahkan dokumen itu semua. Haha. Nasib laaaaa. 

Oh sebelum balik tadi, sempat jugak rembat cupcake dari kedai akak tu. Terliur la wei. Maklum la puasa kan. Nafsu makan memang tinggi. Kalau boleh nak je aku beli jajan, aiskrim, gula-gula tapi nanti akak tu cakap, aku tak puasa pulak. Haha. Aku pon beli la sebijik cupcake. Lepas terawih nanti, boleh la makan. Huhu.

~yang penting, coklat ok!~

Ok la, masuk dapur time! Jumpa lagi. Selamat memasak, berhati-hati di dapur :p dan selamat berbuka puasa ^_^

Babai!

11 orang mendoakan Dak Eina kurus =):

Wanie said...

prepare awl2..nanti busy dengan nak raye lak kan..good luck eh..semoga sume berjalan dgn lancar..:)

NURUL AINI NORAZMAN said...

hahaha~xpe persiapan awal tu yg potostat awal2,.

sifu im said...

ko mkn coklat ni lam tandas ke??

Pinky Pixie said...

photostat ape tu yunk! xtaw kne buat ape ni. kehkeh.. wah2, makan cupcake coklat kang jd tembam cm kita acane? wakaka~

dak eina said...

@Wanie

insyaAllah.. tq wanie.. tau xpe rye nnt mkin susah la

dak eina said...

@NURUL AINI NORAZMAN

yup! takut kalut nnt..hihi

dak eina said...

@sifu im

ape punya soalan mkn dlm tandas nie.. =.='

dak eina said...

@Pinky Pixie

bce la surat tawaran awk! haha. hmm tembam la comel macik ^^

Pembawa_Wacana said...

persiapan awal yang sangat awal...hehe

arim said...

betul2, semua kene siap awal. nanti sebuk nak raye lagi.. :)

L said...

ibadah sunat vs menda haram...
http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/ibadah-sunat-tp-xbetul-caranya.html


design with love by Dak Eina