kite kawan

13 August 2011

~~habislah habislah........... :P

Salam Buat Semua.

Busy woi sekarang nie nak update blog pon rasa cam tak sempat je. Tapi aku pon tak tahu aku busy buat ape =.='

Hahaha!

Tapi petang semalam memang busy giler ah kat dapur sebab sepupu aku suh Mom masak bihun goreng ngan mee goreng sebab sebelah malam ada buat solat hajat kat umah dia. Solat hajat sebab mak dia a.k.a makcik aku nak pegi Mekah hari nie. *ce kira berapa banyak sebab*

Pstt.. Boleh tak suh makcik aku doakan aku cepat dapat jodoh? <--- ok ini tak masuk akal. Nanti nak suh makcik aku doakan aku senang belajar la. Boleh?

Ok sekarang tutup cite pasal makcik aku tu. Sekarang aku nak cite pasal aku sendiri nie. Makin berat la aku rasa aku sekarang. Jeans dah kena beli size lain dah. Haha. Mane la aku tak kembang kan dah duduk umah, makan sedap sentiasa terhidang depan mata. Makan je la kan? Haha. Ce bersyukur sikit Dak Eina oi!

Antara sebab lain ialah...........


Terima kasih la... Terima kasih......

Babai!

16 orang mendoakan Dak Eina kurus =):

Cik Bell said...

hahha..bernapsu sungguh dibulan pose..;p

asamasin said...

haha..smela..makin berat.. :D

arim said...

habislah Ina kali ni..hik3

アヌムちゃん said...

wah pandai masak dh ni..heeee :)

H.J said...

pakai kain la..tak yah pikir pasal saiz.haha

Wanie said...

habis la, xleh nak diet eh..hehe

dak eina said...

@Cik Bell

hikhik.. teruk2 nafsu makan nie.. haha

dak eina said...

@asamasin

jom diet! :)

dak eina said...

@arim

habislaaaaaaaaaaaa :'(

dak eina said...

@アヌムちゃん

boleh la skit2.. tp lebih kpd pandai makan la.. haha

dak eina said...

@H.J

agak perli di situ. hakhak.

dak eina said...

@Wanie

diet? kejap je hangat2 taik ayam. haha

adrinaqamarina said...

selalu kalau orang pegi mekah, salu doa yang tu kan? hehehe. dah tau dah. sebab kte pon *bisik*


ina ada ni kek coklat ni, nah nah nah. eh puasa la :P

dak eina said...

@adrinaqamarina

a'ah..hihi.. hah ade kek coklat??? mne2? nakkkkkkkkkkkk! nak wt berbuka nnt. hee

KimiCnoL said...

hee..belum masuk bulan raya lagi kn..bertmbah2 la kembangnye ;p

dak eina said...

@KimiCnoL

tahu takpe :'(
mkin kembang la rye nnt..huhu


design with love by Dak Eina