kite kawan

15 August 2011

~~dapat jugak aku tolong kawan aku.

Salam Buat Semua.

Meh dekat sikit meh. Nak cite sikit nie haa. Petang tadi aku ada tolong kawan aku edit blog dia.

~tunjuk sikit blog dia~

Fuhh sejam lebih edit blog dia. Puas hati aku tapi tak tahu la dia suka ke tidak.


~klik tuk tumbesaran~

Alhamdulillah, dia suka. Aku pon senang hati bila dapat tau dia suka :)

Nak tengok tak blog dia? Dia masih baru lagi dalam blogging nie. Boleh la kita sama-sama support dia k. Nama dia Sue..

Klik sini laju-laju tuk pegi blog dia. Pegi la tengok Sue kuat bodek aku kat entry baru dia. Haha. Malu aiii :P

Ok lah, nak kuar bilik, nak pegi makan colek kerang. Wuwuwu.. Jom makan jom!

Babai!

20 orang mendoakan Dak Eina kurus =):

Pinky Pixie said...

kawan se pink juga nih! hehe.. cantik. nak upah awok juga la. buatkan utk blog craft kita.. =P

dak eina said...

@Pinky Pixie

boleh2 sat lagi sy tlg awk k yt pinky! nk mkn kojap! :)

Asiah Termizi said...

cantik2..buke la tempahan.. hehe

dak eina said...

@Asiah Termizi

haishh xkot.. tlong kawan2 je.. huhu

Fathiah Hamim said...

wahhh bila nak edit fa punya pulak? hehe

laskar pelangi said...

comeynye~ kreatifnya dia

dak eina said...

@Fathiah Hamim

anytime fa :)

dak eina said...

@laskar pelangi

alhamdulillah, kalo belajar mencuba.. lme2 kreatif la..nie biase2 je lg...

miss shushu said...

maseh na,,sue suke :))

dak eina said...

@miss shushu

same2 sue.. bagus la sue suka... :)

Addin said...

okayy addin pulak yang jatuh cinta dengan design blog beliau :D

asfira aminuddin said...

rajinnya u tolong bwat blog utk kawan u. great! sama pink :)

Wanie said...

tolong menolong amalan mulia..hehe..sejam je ok la tu..

anamizu said...

wahh rajin tolong menolong! hehe
cantik3! hehe

dak eina said...

@Addin

bkn addin je.. eina skali ok..

dak eina said...

@asfira aminuddin

lg pon xde keje smlm. xslh tlg menolong kan.. hmm dia pon minat pink gak ^^

dak eina said...

@Wanie

hehe buat basic je mmg la kejap.

dak eina said...

@anamizu

tlg mne boleh tlg.. nk lebih2 xleh la.. lg pulak dia nk simple je.. cantik eh? tq. hihi

enyheartsdiamond said...

boleh lah tolong edit blog eny nanti, da lama tak edit2 ni :D

dak eina said...

@enyheartsdiamond

boleh je eny.. eina xleh wt gempak2 sgt.. biase2 leh la..


design with love by Dak Eina