kite kawan

03 August 2011

~~Wordless Wednesday : Menu berbuka puasa hari nie.

Salam Buat Semua.


Maksud Wordless Wednesday : Pada hari rabu, semua blogger post gambar di blog mereka tanpa meletakkan apa-apa description untuk explain gambar tersebut, biar gambar yang menceritakan tanpa korang letak apa-apa penjelasan :)


ps; Hasil google nie, kredit sini.. 
pss; Tak masuk dapur lagi ^-^

Babai!

15 orang mendoakan Dak Eina kurus =):

Yana Farinha said...

hye.. nice blog... kita dah folo awk. jom singgah blog sy.. www.duniasigadisberseliparhijau.blogspot.com

ekmal said...

lazattttt

dak eina said...

@Yana Farinha

tq :)

dak eina said...

@ekmal

haha.. faveret nie!!

pena rozie said...

sedapnyer nasi kerabu...

Aku Afzal said...

wah2 kerabu biru.ni banyak letak nila ni.hha

..hizamirahim.. said...

ni mesti mengidam nak bukak pose ni.
:B

Khuzrin Kamarudin said...

Dey ini gambar sangat merbahaya... hahaha

anak mami said...

mmm...yummy yummy....nasi kerapu kan kalu x slh ibu le..teringin lak nk mkn nasi ni :D

Sang Penulis said...

: sedap eay nasi biru tue, hehehe.. :D

Wanie said...

buat sendiri ke beli?hehe

Fathiah Hamim said...

tak minat nasi kerabu. sayur banyak. hehe

KeTaM_BaTu said...

wow.. nasi kerabu tuh.. nyummm nyummm.

Afiq Din said...

budu 1

abah khalisha said...

kalau nasi kerabu....mmmm..abah cuma makan nasi dan dading + keropok je..sayur-sayur tk makan..hehehhe..pahit je rasas


design with love by Dak Eina