kite kawan

11 August 2011

~~Spontaneous Thursday #8

Salam Buat Semua.


AKU KALAU BOLEH NAK SEMUA BARANG KALER PINK.

KALER PINK COMEL KAN?

Apa perbezaan antara Wordless Wednesday dengan Spontaneous Thursday? Wordless Wednesday adalah dengan meletakkan satu gambar di dalam entry manakala Spontaneous Thursday adalah satu statement secara spontan.


Babai!

15 orang mendoakan Dak Eina kurus =):

Kumbang Jingga said...

pink memang comel tuk pompuan

Fathiah Hamim said...

pink comel, tapi ijau cun! haha

cemomoi said...

spontan juga teringat kaler bas mini

syahira ariff said...

kalau boleh tak nak jerawat wane pink
nnti nmpk jelas
ada tak jerawat transparent?

Wanie said...

hehehe..same la kite..tapi tak banyak barang warne pink..

Badrina Ibtisam said...

Pink tu nmpak comel sbb kalernya lembut <3 Pewwh hehe

SYAFIQAHSALEH said...

ok fine kita sama lah!! gila pink :D

dak eina said...

@Kumbang Jingga

kalo org laki pakai bju pink pon boleh nmpk ensem :)

dak eina said...

@Fathiah Hamim

hijau? paling xminat hijau..hihi sorry fa.. :P

dak eina said...

@cemomoi

ahaks.. dh xde nmpk dah bas mini kaler pink tu..

dak eina said...

@cemomoi

ahaks.. dh xde nmpk dah bas mini kaler pink tu..

dak eina said...

@syahira ariff

eina pon nak jerawat transparent.. haha

dak eina said...

@Wanie

eina kebanyakan akan pink kaler pink dulu.. kalo xde kaler pink, bru pilih kaler lain..huhu

dak eina said...

@Badrina Ibtisam

yup.. automatik peminat kaler pink sorang yg lembut..huhu

dak eina said...

@SYAFIQAHSALEH

fanatik pink! hee :D


design with love by Dak Eina