kite kawan

10 June 2010

~~30 hari mengenali cinta.


salam sumer.

sape teng0k cite 30 hari mengenali cinta tadi.? besh kan.? besh kan.? sila cakap besh. sebab cite tuuu memang besh. auw auw puji lebih-lebih kerna kemach0an dan keenseman (hanc0r bahasa melayu aku) her0, aar0n aziz. eh eh xlupa jugak cik her0in die, sape lah kalau x si cantik manis kak erra fazira kita. wuuuu sweetlah diorang. pasangan pelak0n terh0t lah buat masa sekarang. sape setuju ngan aku.?

mula-mula teng0k cam nk marah gaks lah si aar0n nie. s0rry da xingat name die dalam cite. ari k0t. garang giler. sumer orang salah. xkena di mata die. macamlah die tuu bet0l sangatt. huh mujurlah kehadiran erra fazira mengubah segala-galanya. hah name erra dalam cite nie aku bet0l-bet0l lupa. erra pegang watak name ita k0t. haih banyak makan semut betul lah 2,3hari nie. biaselah semut nie kalau g0reng rangup jugak.! hahaha 


watak nabil walaup0n kejap. tetap melet0p tup tap tup tap. jd abang angkat pada ita. padehal die lagi muda dari erra kt luar set. hihi. pape p0n nabil memang terbaek ah. rugi ye pade sape-sape xteng0k cite die. jangan risau. astr0 kan ade tayangan ulangan. k0rang maseh ade peluang tuk teng0k taw. huhu tuk telem0vie nie, aku bg 4/5. bole x.? wah ade rating bagai tuh. i likkkkkee.!

sekian. bye.!

4 orang mendoakan Dak Eina kurus =):

fyka said...

ala..xsempat tgk..
24jam depan lappy camni la jdnya..
uwaaa..

dak eina (◕‿◕) said...

fyka: xpe2. nnt bole tgk ulangan..huhu

Amri Bahruji matPuisi said...

cite ni best. simple n lawak.. suke nabil..

dak eina (◕‿◕) said...

amri: huhu awk p0n tgk ye. best kn. a'ah nabil memang terbaek ah. walaup0n kejap. tp tetap besh :)


design with love by Dak Eina