kite kawan

15 June 2010

~~result oh result. syukur alhamdulillah.

salam sumer.

arini 15hb jun kan.? tapi result sepatutnya kuar es0k, 16hb jun 2010. tapi p0li ade khidmat SMS untuk cek result. biasenya sistem nie b0leh memberitahu result lebih awal. sehari sebelum tarikh sebenar yang diuar-uarkan. huhu (teliti penulisan aku ibarat karangan Bahasa Malaysia SPM.! ahahaha ;p)

s0, tanpa membuang masa (nie kesah semalam), terus aku pegi amek f0n my mom. cek result aku. huh berdebar giler ok. tapi aku control mach0 ar. haha pastu tetibe bunyi tet tet (kon0nnye bunyi mesej lah)

RM0.50 04DKE07F064, 89071703****, KPTN: KB, GAGAL: PNM: 3.*2, HPNM: 3.*3, STA: TAMAT PENGAJIAN, Cetak Slip Keputusan Peperiksaan.

syukur Alhamdulillah. naik lah sket result aku berbanding ngan semester lepas. pastu ade orang cakap, da b0le cek kt internet, result penuh da kuar. huhu j0get-joget xsabar nk taw nie.

ok sekarang tengah tensi0n ngan internet. sangatt sl0w nk cek result sebenar (pelik, arini da b0leh cek result). sebab cuba teng0k kat atas tu ade tulis GAGAL. tapi aku xtakut p0n (walaup0n sebenarnya aku takut, kecut perut, kecut segala-gala), sumer yang cek ade tulis GAGAL tuh. tapi ade pulaks yang kata, kalau dia tulis GAGAL, itu da biase, mungkin tersilap, kalau xde k0d modul kat sebelah GAGAL (kenape perlu bold dan f0nt dibesarkan ye.?) tu, maknanya lulus penuh. huhu lega pulak mendengarnya. thnx azran, anda yang telah menyelamatkan saya pagi tadi.  kalau x, mesti air mata nie mencurah-curah tanpa henti, xke namanya membazir air tu. hahahaha ;p

slow....


slowwwwww....


sangatt slow.............. 


kuar satu-satu. huh akhirnya aku amek keputusan. ok klik pangkah. rest, malam nanti baru bukak. huhu. oh ye, klik pada gambar tuk tumbesaran berganda ;)

sekian. bye.!

6 orang mendoakan Dak Eina kurus =):

ZACK ENTRY said...

good luck..=)

dak eina (◕‿◕) said...

zack: ok thnx zack ;)

ZACK ENTRY said...

boleh copy tapi mintak edit sedikit..bende ni nanti ada macam-macam mazhab..cuba buat untuk mintak pendapat..patutkah disambung ayat itu menjadi ALLAH pada "crocs"..bukan nak pertikaikan tapi nak tahu pendapat..=)

dak eina (◕‿◕) said...

zack: ok. nnt eina buat eh. tp nmpk xpatutlah sbbnya kan die punya cr0cs duduk kt kaki. x el0k lah kn.??

ardinihumaira said...

lerh.. dapat 3 pointer ditulis gagal. tak patut betul.. maunya kena serangan jantung. hehe.. tahniah tau!

dak eina (◕‿◕) said...

ardinihumaira: taw xpe. td da cek. alhamdulillah lulus penuh. xde yang gagal p0n. ok thnx dni ;)


design with love by Dak Eina