kite kawan

30 June 2010

~~kembali menceriakan arena bel0g.

salam sumer.

dak eina da kembali. sepanjang aku mendiamkan diri seketika tu, aku ada buat aktiviti berfaedah taw. bukan d0k rileks je ok. hihi. faedah lah sangat kan! actually aku menyiapkan header baru aku nie hah. pastu ren0vate sikit bel0g buruk nie. makin buruk aku teng0k. haha takpe lah. asalkan mo0d kegembiraan melimpah-limpah lepas teng0k belog aku yang makin pink nie. huhu i likkkkkee! ;p

teng0k lah hasil kerja aku. amacam ok ke tak ok?


alhamdulillah, walaup0n aku tak berapa mahir guna ph0toshop nie, aku try sebaik mungkin mengedit header aku. hihi. aku maseh mengekalkan minnie ye kat header tuh. aku suka tang minnie d0k nyor0k tuh. malu-malu pulaks cam aku jugak ;p

ok sekarang kita beralih pada template lak. aku guna blogger template je. tak mahir lagi nak buat template sendiri. kalau dulu, aku guna yang d0t dot polka dots.


sekarang, ada daun-daun berguguran macam musim autumn. huhu suka. santek sangatt!


kalerpink masih dikekalkan sebab aku nie minat kaler pink. nampak lebih dewasa sikit kan. ye la umur p0n da nak masuk 21tahun tak lama lagi. huhu ;)

siang hari
malam hari

haa nie nak cite lah pasal aku sikit. pagi sampai malam sampai pagi balik aku bersama mr lappy aku nie. kiranya 24jam aku bersama lappy lah. aku main game. layan facebook. ym. aritu masa entry nie aku ada gitau yang aku benci lappy kan? tapi kan es0knya tetiba aku nak berkepit je ngan lappy. tid0 p0n satu katil ngan lappy. auww jadi tabiat buruk lah pulaks kan. haih semua tak kena. nasib lah kau nyah!

n o t a : tenkiu pada fyka sebab header minnie dulu ;)

sekian. bye.!

6 orang mendoakan Dak Eina kurus =):

ardinihumaira said...

cantik la header tu! wow ;)

dak eina (◕‿◕) said...

ardinihumaira: huhu. biasa2 jew

intanurulfateha ❤ said...

x smooth sgt header tu but nice try dik! ;)

dak eina (◕‿◕) said...

intanurulfateha: hik hik xreti. nie lah yg di katakan percubaan. len kali buat len. huhu tenks sis!

Puan aiNa Rahman said...

yeay..blog pink..buleh geng =B

dak eina (◕‿◕) said...

Puan aiNa Rahman: huhu bel0g dak eina memang selalu pink~~ huhu geng! geng bel0g pink! geng budak kelate jugak sis. huhu


design with love by Dak Eina