kite kawan

17 June 2010

~~c0ntest senyuman paling tak ikhlas di dunia.

salam sumer. 

selamat petang guys.! ok aku j0in c0ntest aje. ye c0ntest, c0ntest dan c0ntest lagi. huhu ;p b0san xde benda nk buat. ok malas nak menulis banyak. j0m la j0in contest nie. klik sini terus ke entry c0ntest. huhu. ayuh teng0k syarat marat die.
  1. jadi follower blog cooliodrumdiddlyumdums ni.
  2. tulis satu entry khas mengenai ''contest senyuman paling tak ikhlas di dunia'' ini. then, letak your permalink kat link ini ok ataupun drop kat commentbox kat bawah ok.
  3. boleh hantar banyak gambar taww! tapi jangan lebih dari seploh.!
  4. gambar boleh edit, tapi tak boleh letak gamba org laen ! buat sekreatif mungkin okeh!
  5. letakkan banner ini di sidebar blog anda! dan link-kan pada blog ini.

ok. meh teng0k senyuman tak ikhlas aku tuh.




 

hah amek. sekali aku letak 4 keping. memang xikhlas sangatt senyuman kat atas tuu. menyampah. hahaha. ok lah sem0ga cik juri dapat pilih mana yang terbaek. opss sebelum tu, aku xtaw lah kaler feveret cik juri. maaf ye jika tiada. huhu ;p 

sekian. bye.!

4 orang mendoakan Dak Eina kurus =):

ardinihumaira said...

wah.. goodluck dak eina.. hehe senyum tak ikhlas ye.. babap ni ;p

dak eina (◕‿◕) said...

ardinihumaira: huhu thnx. sgt tidak ikhlas. ;p

aisyah bet ^^ said...

hai hai..sy dtg terjahh!!sorri sgt sbb lambatt dtg..T.T
oh oh thankss tawwww sbb join contest nii :))

dak eina (◕‿◕) said...

aisyah bet: takpe. huhu ok welc0me ;)


design with love by Dak Eina