kite kawan

16 June 2010

~~suami orang cuba tackle aku. haih.

salam sumer.

wah tajuk xb0le blah. mula begini, aritu ade kuar jalan-jalan pegi event ape p0n xtaw lah. xbape pasti. s0, ade lah s0rang laki nie. aku da taw dh die tu memang suami orang. die ade lah maen kenyit-kenyit mata. haih gatal.! bagi penumbuk baru taw. haha tapi aku macam biase ah c0ntr0l mach0 ar. hihi


aku malas nak layan punye pasal, aku blah ah dari tempat tu. xde lah kuar majlis ke ape. agak-agak leh meny0rok dari lelaki tersebut. huhu. tetibe trutt trutt. teng0k nomb0r, aitt nomb0r baru nie. ok angkat jew, mana taw penting ke hape kan.?

aku: diam jew. kasi dengar suara die dulu. hahaha

die: hey awak. kat mana tu.?

aku: sape nie.?

die: saya lah awak. *&^%^&$%^^&&^&* (lelaki itu)

aku: oh. (plek, dari mana die dapat n0mbor aku nie) nak ape.? amek ngan sape nomb0r eina nie.?

die: amek ngan adik awak. nie saya ade nak bagi hadiah kat awak. saya taw awak mesti suka. (sambil-sambil gelak)

aku: (jaga kau adik, meng0ng kasi n0mbor aku kt laki tuh) heh besday eina lambat lagi lah. huhu (dalam hati, wah dapat hadiah, ok jugak tuuuuu).

die: awak kt mana.?

aku: cuba pusing kiri. nampaklah eina.

die: oh kat situ. 

aku p0n matikan talian. die hampiri aku. die bagi aku bear kaler pink. huhu. kalau orang da kasi, aku amek jew lah. bak kate orang, rezeki jangann dit0lak kan. bear tu xde lah besar sangatt, tapi kalau nk buat peluk tyme tid0 best lah jugak. lembut-lembut auuww auww gitu bear tu. i likkkkkee. 

dapat jew bear, aku terus blah. tapi sebelum tu, aku sempatlah cakap "TERIMA KASIH ye.!"


oh ye. aku xcakap pulaks. isteri pade laki tu xde, sebab tu laki tu sangatt berani berbuat demikian.

ok, aku terus balik umah. oh aku lupa sangatt aku pegi tempat ape. masuk jew bilik, aku teng0k ade lagi sek0r bear kat atas katil aku. aku p0n kuar pegi cari mom aku. 

aku: mom, bear sape atas katil eina tu.?

mom: bear awak lah. adik bawak balik td. die cakap, *&^%^&$%^^&&^&* (lelaki itu) kasi. sape *&^%^&$%^^&&^&* (lelaki itu) tu.?

aku: (dalam hati, kau tackle adik aku pulak eh) hurm.

mom: nie ade lagi. c0klat tuk awak.

aku: hah. giler bet0l la *&^%^&$%^^&&^&* (lelaki itu). 

pape p0n lantak die lah. hurmmmm malas aku nak layan. terfikir tuk tukar nomb0r. gangguan begitu, aku xsuka lah. tambah-tambah lagi laki orang kan. 

ok, jam menunjukkan pukul1.03 petang, tercari-cari bear yang aku dapat tu. teringat lak kat  *&^%^&$%^^&&^&* (lelaki itu). r0mantik jugak die. huhu. bear adalah benda kedua yang aku mesti cari selepas handph0ne bila bukak mata. huhu.


tetibe barulah aku perasan, rupa-rupanya aku bermimpi. hahaha tergelak kejap. meng0ng. tu ah tetibe kenapa *&^%^&$%^^&&^&* (lelaki itu) gatal-gatal ngan aku. hahahahahaha mintak jauh la benda nie jadi pada realiti aku. 

s0, pengajarannya, bila da tersedar, terus bangun. kalau x mesti mimpi mengarut keluar. haha macam aku nie, da sedar dh kul10 tapi maseh lagi tarik selimut sebab xpuas lagi tid0. hahaha tup tup dapat mimpi camtu. teng0k xpasal-pasal kena tackle ngan laki orang. tettt.!


haha xpasal-pasal dude harlin0 ngan nasyilla mirdad kena dalam entry aku kali nie. wakakaka ;p 

n 0 t a : jangan sesekali layan suami orang ok.!
sekian. bye.!

4 orang mendoakan Dak Eina kurus =):

AkuAyie said...

haha...klaka. leh lak termimpi gitu ya. haha! len kali basuh kaki sebelum tido :P

dak eina (◕‿◕) said...

AkuAyie: semalam lupa nk basuh kaki. alah sebelum2 nie xbasuh p0n kaki ok je xde mimpi pape p0n. haha biase ah tu mimpi mainan tid0 kn??

q-nizam said...

ahaks..mimpi rupanya...penat den pecaya dari mule..:)

dak eina (◕‿◕) said...

q-nizam: jadi jugak la eh jalan penceritaan sy. huhu saje je p0n nk up trafik. hahahaha tp tu memang bet0l mimpi taw td ;)


design with love by Dak Eina