kite kawan

21 June 2010

~~kan aku da cakap semalam, mesti tak jadi lah.

salam sumer.

seperti entry nie, arini sepatutnya aku kuar ngan sue. dan jugak jumpa abe aku. haih. sempat jumpa sue je. tu p0n kejap. sebabnya, da lap0r diri, terus die kena keje. ambik kau.!! haha. s0, aku ape lagi, call abah aku ah mai ambik aku. takkan nak suh aku tunggu sue sampai petang. da lah aku ngantuk giler. ye la aku kan xselalu bangun awal. haha 

arini nie jugak aku berhajat nk berdikari lah kon0nnye, tapi pegi kB pagi tadi abah antarkan  ;p dan time balik nanti nak try balik sendiri naek bus. k0nonnye.! alih-alih, call abah aku jugak. takkan nak suh aku naek bus sorang-sorang. aku bukannya biase naek sorang-sorang.  aku kan manja.! ingat boleh lah balik ngan sue. ish xmenjadi pulaks plan. sue p0n sedih, die p0n nak jenjalan, makan-makan ngan aku. da lama xjumpa, hampir sebulan jugak lah. huh, takpe laen kali bole jumpa lagi kan sue.? hihi ;)

ok, ngan abe pulaks. da janji nak jumpa die. aku rindu die, die p0n cakap rindu aku. hihi. abe aku memang terbaek lah. kalau aku bizi dan tak ingat nak mesej die, mesti majuk ngan aku. alol0low comelnya die. nak sangatt pergi jumpa abe. tapi abah xb0leh nak hantarkan pulaks. nak dating ngan mom pegi mana entah petang nanti. hurm hancur lagi harapan nak jumpa. takpe, takpe. raya nanti kita jumpa ye. haih lambat lagi tuuuuuu :(

kesimpulannya, kita hanya mampu merancang, Tuhan yang menentukan segala-galanya.

sekian. bye.!

2 orang mendoakan Dak Eina kurus =):

AkuAyie said...

stuju ngn ayat last.
kekadang kite rancang bende tu bertahun2...tp kalau Allah tak izinkan...takkan jadi juga rancangan tu.

tawakal jela ngn ucapan Insya-Allah... :)

dak eina (◕‿◕) said...

AkuAyie: a'ah ayie. ye la xde jod0h nk jumpa kan. nk buat macam mana ;)


design with love by Dak Eina