kite kawan

19 June 2010

~~xlama lagi berakhirlah semua ini.

salam sumer. 

cuma nak share benda nie. kebanyakan kenduri bagi gula-gula. nanti aku kawen, xnak lah bagi gula-gula. aku nak bagi cakedes. huhu ;p


masa nie lah kita akan jumpa gula-gula yang kita xpernah jumpa. c0ntoh kat bawah nie. perisa entah pape. haha tapi tetap makan ;p


haha macam-macam sekarang nie, ade yang bagi surah Yasin, ada yang bagi bakul kecik-kecik, sapu tangan lah dan ade jugak yang bagi set sudu garpu. kiut kan.! yang paling best kalau ade yang bagi cup cake. yummy.!


bila dapat sumer nie, aku simpan dalam almari yang telah dikhaskan oleh mom aku. da hampir penuh p0n. huhu b0leh jew jadi k0leksi benda-benda nie sumer kan.

 

xlama lagi, musim kenduri nie akan berakhir. oh rindunya kat gula-gula nie nasi minyak. 


eh eh j0m pegi kenduri ngan aku. xde orang nak teman lah. haih dasar gedik. hihi.

sekian. bye.!

2 orang mendoakan Dak Eina kurus =):

khalidahmacambaguss~O_o said...

hahaha...suka ye dapat gula2...nah, akak bagi gula sekilo..adik pi main jauh2...huhuhu....

jemput dtg blog saye...;)

dak eina (◕‿◕) said...

khalidahmacambaguss~O_o: alamak bagi gula xnk lah kak. nak gula2. hihi ok nt eina pegi terjah ok ;)


design with love by Dak Eina