kite kawan

26 June 2010

~~kembalilah pada daku.

salam sumer.

haha bunyi cam giler talak pulaks kan. suh kembali bagai nie.

sila jangan salah paham ok!

aku suh kembalikan
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
MOOD 
siyes, aku memang xde mo0d sangat nak berbel0g, pastu nak men fb, masak kat dunia cafe lagi la. da 2minggu gitu la k0t xbukak cafe tuh. huh 2,3hari nie rasa cam xnak bukak je lappy. sian pulaks teng0k lappy nie. nie p0n aku online sebab mom aku biarkan lappy aku lepas guna tadi. mulanya hanya nak cek email. tapi alang-alang bukak tenet nie, usha lah fb kejap. nak teng0k gambar anak sedara aku si baby Q tuh. akak aku lah suh bukak kalau nak teng0k. so td bukak teng0k kejap ;) 
 
0k bukan itu yang aku nak cite, seperti yang aku cakapkan tadi la. tetibe pulaks aku xminat online lama-lama. xminat nak bl0gwalking ke bl0gjogging ke dan jugak xminat nak update bel0g. haih nak biarkan bel0g nie bersawang lagi k0t. aku p0n xpasti :(
 
kenapa ye tu sumer jadi kat aku nie? teng0k lappy cam benci semacam je. oh ye, aku p0n da xberapa suka dan benci jugak kat f0n aku. huh sumer benda nak benci. now, g jenjalan p0n xbawak f0n. f0n diabaikan. itu ke yang aku suka?! berubah tetiba nie. aneh bet0l la. sekarang, aku lah dak eina yang baru. da xminat nak maen mesej. kalau layan p0n layan comment status fb. s0rry guys! aku da xmacam dulu lagi. dulu memang 24jam ngan f0n. mujur gaks la aku jadi cam nie. aku dh la duduk umah je, ngan keje xde. duit lebihan study tu ade lagi tapi sayang nak guna. guna tuk penting-penting je. xde lah membazir ngan t0pup semata-mata. kredit aku bertambah jugak, sebab mom aku kan adil. kalau die t0pup tuk adik. mom p0n t0pupkan tuk aku jugak. haha suka!
 
oleh sebab tu, aku nak mintak maaf ngan k0rang sumer. aku xdapat nak berbalas kunjungan k0rang. jangan cakap aku s0mbong pulaks eh. nanti aku terjah bel0g k0rang ok. promise.............! 
 
aku p0n buat keputusan tuk jadi silent reader kejap. awal bulan 7 aku akan kembali lagi. mudah-mudahan mo0d aku kembali lah ye. insyaALLAH. terima kasih pada foll0wers yang ikhlas foll0w bel0g yang tidak seberapa ini.
 
nah pic sebelum aku berehat seketika. akhir kata, selamat merindui aku ye teman-teman ;)
 
 
sekian. bye.!

5 orang mendoakan Dak Eina kurus =):

intanurulfateha ❤ said...

.mane mood itu pegi?
.kelaut?

.nah amek mood sis byk3 ;p

dak eina (◕‿◕) said...

intanurulfateha: orang curi mo0d eina sis oi. huhu ;p

miss lolly a.k.a luvfareda said...

pulangkannnnnnnnnnnnnnnnn

pulangkannnnnnnnnnnn

dak eina (◕‿◕) said...

miss lolly: xnak pulangkan ;p

Anonymous said...

selamat kembali...ahakz


design with love by Dak Eina