kite kawan

16 June 2010

~~student p0liteknik, meh kongsi-kongsi result.

salam sumer.

meh sini sumer budak-budak p0liteknik seluruh malaysia. huhu da cek ke result k0rang.? amacam gempak x.? up x result tu berbanding semester lepas or d0wn teruk.? ok lah tu. ape yang k0rang usaha kan selama 6bulan tu m0ga-m0ga membuahkan hasil. aku, budak semester akhir da. status aku sekarang, tamat pengajian. huhu xlama lagi konv0. syukur alhamdulillah, 3tahun aku bertungkus-lumus, penat perit buat assignment, berlapar xmakan sebab xde duit, duit banyak dihabiskan tuk print assignment, bizi ngan fyp dan macam-macam lagi la.

ok, result penuh sepatutnya b0leh diketahui arini iaitu 16hb Jun 2010. tapi sistem PKB lebih maju. hihi. semalam ramai da dapat taw result di0rang. aku p0n xterkecuali.

aku akui dapat jew title 'abes study', aku rasa malas sangatt nk cek result. malas nk cek result penuh lah maksud aku. xmacam semester-semester lepas. tapi last-last aku cek jugak. hahaha orang da dapat taw lama da. asyik duk tanya-tanya, sms aku m0dul nie dapat A x. pr0jek dapat ape. aku cuma reply, aku xcek lagi result penuh la weyh. huhu pastu di0rang lah sibuk-sibuk, bizi b0dy suh aku cek result. ok aku p0n buat jew lah. kawan punya pasal kan.

s0 masuk lah laman web PKB. masukkan no. IC dan no. pendaftaran ye.


tadddaaaa.! result p0n kuar. sket p0n aku xterkejut. sebab aku da cek guna khidmat pesanan ringkas a.k.a SMS pukul4 pagi 15hb Jun 2010. huhu. cuk0p lah korang taw cgpa aku 3 p0int. yang kt belakang tuu.. biarlah rahsia bak kate t0k ti. huahuahua ;p


nie aku nk tunjuk result penuh. kecewa ngan sistem komunikasi. aku hanya mampu memper0lehi C+. huhu tapi aku bangga dapat A kt m0dul feveret. see komunikasi data aku dapat A tu. i likkkkkee.! hurm m0dul sistem kawalan aut0matik p0n aku sedih, dapat B+. aku target A tp xpe lah maybe c0urse w0rk rendah xleh c0ver. hukhukhuk sedih.! :(


 
s0 student p0liteknik, j0m lah share result k0rang ngan aku ye. mana-mnana dapat dekan, tahniah ye.

sekian. bye.!

13 orang mendoakan Dak Eina kurus =):

fyka said...

hehehe..akhirnya kita berdua jauh berbeza..eh eh nyayi lak..
akhirnya tamatla penantian kita..

dak eina (◕‿◕) said...

fyka: tu lah. xlama lg. genggam dip la kita kn fyka ;)

laskar rainbow said...

tahniah !;)

Dikjaa said...

oh. taw dh la result dia. huhu. btw ak meme tdo awl smlm. tp bgn awal la pg td. period pain. huhuhu

fyka said...

tula,tahniah iena..&& lastly fyka nk ucap thanks sgt coz jd fwen fyka..ase dh rapat dh ngan iena..

dak eina (◕‿◕) said...

laskar rainb0w: tenkiu awak ;)

dak eina (◕‿◕) said...

dikjaa: oh gtu..bagus2. oh peri0d pain? sme lah..tp xkuat sgt..teeheehee ;p

dak eina (◕‿◕) said...

fyka: tenkiu fyka. fyka p0n sme la tahniah eh. hurm ok. mmg eina p0n rse cmtu, bermula dr fs kn kte knal, pastu ms..buat bl0g sampailah ke era fb kn..lame da kte knal. ble la bleh jumpa ngn fyka kn. thnx to0 being my fren ;)

Art MuFuja said...

tahniah dak eina

Art MuFuja said...

tahniah dak eina

dak eina (◕‿◕) said...

Art MuFuja: thnx awak ;)

fyka said...

insyaallah..nnt kita try carik tyme jumpa ea..tringin wooo nk jmpa.

dak eina (◕‿◕) said...

fyka: huhu mestilah teringin...lame da kte contact k0t tenet je...


design with love by Dak Eina