kite kawan

09 June 2010

~~dua tahun lagi aku nak kahwin.


salam sumer.

Daisypath Anniversary tickers

wah entry nie sedikit jiwang. eh eh x. manyak punye jiwang. huhu selingan kejap. syg, kte da bersama selama 7bulan. happy m0nthsary. hahaha nk jugak tuuuu.. ngade.! :)


ekceli entry nie aku nk tunjuk gambar sepupu aku kawen. sepupu aku Ahmad Syakirin selamat diijabkabulkan dengan pilihan hatinya, Nur Liyana pada enam haribulan enam tahun dua ribu sepul0h atau 6hb Jun 2010 bersamaan 23 Jamadil Akhir 1431H.


tadaa... nie lah sepupu aku tu. kacak x beliau. kacak x.? sorry guys sekarang sudah milik Liyana. huhu ;p


aku d0akan sem0ga korang kekal bahagia sehingga ke akhir hayat. amin. k0rang memang sweet sangatt aritu. aku nk pilih baju kawen kaler nie lah nanti. hahaha berangan-angan kau ye dak eina.

ok sudah jangan marah aku. salah ke aku nk berangan.? (haaa die nk mula dah). st0p it dak eina.! huhu j0m layan gambar pulaks. 


gambar aku mestilah ade. orang terpenting lah katakan. hahaha hape kau ingat kau mak pengantin ke dak eina oi (gil0s ke hape nieeee). abaikan kegemukan kak l0ng aku tu. sile bukak mata anda luas-luas ye. kelihatan aku lebih tinggi dari kak l0ng aku walaup0n realitinya aku kurang seinci dari kak l0ng aku (terima kasih pada wedges, kerana dirimu aku tinggi) hahahaha *gelak panjang xingat nk berhenti

 
 ok. sekarang aku nak tunjuk gambar yang lain-lain. yang kt atas nie, baju putih tu abg no1 aku, abg c0. die lah daddy si izzat tu. die lah yang beria nk suh aku amek gambar die. s0 jadilah aku gambargrapher tuk 3-5minit. hahaha.


tyme nie abg c0 aku pulaks yang amek gambar. terima kasih kepada kak l0ng sebab bagi pinjam kamera. b0leh jugak aku beraksi panas bergambar kenangan dalam 3,4 rat0s keping. kahkahkah tipuu jew lah. since kamera digital aku r0sak, aku cuma pakai kamera f0n yang mana hanya 3.2mp. bile lah nk b0le beli DSLR nie. huhu :))


ok sekarang tyme makan. abg aku dk r0und-r0und meja kit0rang. aku p0n pe lagi. terus panggil abg c0 aku tuh dan angkat peace. huhu sempat lagi tuuu. ye lah kate nk glemer. hahaha opss perkenalkan my mom sebelah kiri aku tuh. muncung jew. apasal nie mom syg.?? lauk-pauk xberkenan di aty ye?? hahaha :p


sebelum balik. bergambar kenangan dengan pengantin mestilah ada. hah cube perhatikan bet0l-bet0l. aku sama tinggi ngan abg c0 aku lah. hahahaha *gelak sampai kuar air mata

ok lah. malas nk cite manyak. walaup0n entry nie da cecah lantai umah hahaha. akhir sekali tahniah buat sepupu aku tuh dan SELAMAT PENGANTIN BARU ye :))


p/s: cite lama baru sempat nk buat entry :)

sekian. bye.!

2 orang mendoakan Dak Eina kurus =):

ardinihumaira said...

e eh.. betulla.. sweet warna tu.. gabungan ungu & purple memang menarik :)

pssst.. entry jiwang tak pe.. bahagia ^__^

dak eina (◕‿◕) said...

dni: huhu tawu xpe..bahagia.! sweet kn kaler tu..dni...ungu n purple len eh????


design with love by Dak Eina