kite kawan

15 June 2010

~~anda rasa anda ph0togenic.? jom j0in contest nie.


salam sumer.

selamat tengah malam sumer sayang kuh. wah melampau. muka c0ntest agaknya aku nie. hihi. nk j0in contest nie pulaks. sebab aku rasa aku nie ph0togenic lah. tettt perasan bet0l. sile lempang aku laju-laju. hahaha ;p

malas cite manyak. tengok syarat-marat die ok. opss sebelum tuh sapa-sapa teringin nak j0in bole lah klik sini.

terms and condition:

1. terbuka kepada semua peringkat umur. (ye umur aku nie p0n bole. huhu) 

2. gambar anda seorang ! kalo ade org laen,saye REJECT, :p muahahaha !! (d0ne)
 
3. gambar anda mestilar sePHOTOGENIC yg mugkin,nampakkn 'umph~'nya .. hee :p , xkesah ber"edit ke tidak" yg penting 'umph~'nya saye nak tgk !! hihi :P (d0ne)

4. hanya sekeping gmabar sahaja d benarkn ok ?? kalo pakwe nak join,tunggu next contest yeah .. :) (d0ne)

5. mestilah menjadi follower YEYEN aka IZYAN IZZATY. (d0ne) 

6. sediakan entry khas untuk contest ni dan tag minumum 3 org. [orang-orang yang d tag mesti tau ok. kal0 x, saye SAMAN.! haha :p] (d0ne) 

ok aku nk tag fyka, ailyl, fajar. k0rang kena buat taw. kal0 x aku kena saman. tak nak.!!! ;p

7. letakkan BANNER CONTEST yg ada d sidebar saya d BLOG anda ok ?? :) (d0ne) 

8. tarikh tutp contest ini ialah 30 JUNE 2010.

ok la baek aku tunjuk terus gambar yang aku rasa aku ph0togenic tu. hiii

tadddaaaa.....!


hurm ph0togenic ker nie.? fyi, aku ade upl0ad gambar nie kt fb dan buat pr0file picture. mak aih kena k0men oleh someone. die cakap muka aku cm s0rang nenek ngah ngunyah sireh. hish sampai aty kamu kawan. aku baru 21tahun da cakap aku cam nenek. huhu anyway xpe lah. kalau rupa nie da nenek. kiut jugak nenek tuuuu... hahahahaha *gelak sakan nie

ok cik juri, silalah komen jika ade pape xcuk0p. huhu ;) 

sekian. bye.!

8 orang mendoakan Dak Eina kurus =):

En iLham said...

jangan risau
anda boleh menang
kerna anda memang fotogenik
hehe

fyka said...

okayh dear..
tq,fyka ngah mencari pic yg photogenic ni..

Shafika Syuhada Rosli said...

itu kita namakan muke x bersalah.. muehehehe~ gud luck sis.. nice blog.. (:

dak eina (◕‿◕) said...

en ilham: haha ye ke. pape p0n tggu result ye en ilham. huhu nway thnx ;)

dak eina (◕‿◕) said...

fyka: ok. jangan lupa buat taw ;)

dak eina (◕‿◕) said...

shafika: tQ. haih muka xbersalah pe nye. nenek ngunyah sireh tu..hahaha

ardinihumaira said...

goodluck dear! ;)

dak eina (◕‿◕) said...

ardinihumaira: tenkiu dni.. j0in sje2 je p0n ;)


design with love by Dak Eina