kite kawan

16 December 2010

~~jom kita berkenalan.

Salam Buat Semua.

Walaupon segmen nie dah ditutup malam tadi, tapi ianya dibuka kembali atas dasar keperihatinan encik Ben dimana ramai yang tak sempat nak join segmen nie. Saya pon tak sempat :P

1. Letak header blog BEN ASHAARI.


2. Bila mula buat blog ?

- 3 Januari 2009. Tak lame lagi, usia blog nie dah 2tahun. Gigi belum tumbuh lagi... [?] Walaupon blog sudah berusia 2tahun tapi saya mula aktif tahun nie kot.. Lepas habis belajar.

3. Jumlah follower sekarang ini ..

- 674 orang. Terima kasih sudi follow blog nie... Hee~

4. Berapa trafik harian ?

- Sikit je dalam 100 lebih kalau rajin blogwalking la.

5. Sehari berapa entri ?

- Tengok atas kerajinan la. Kekadang boleh sampai 4. Tapi sekarang dah 1-3 entry je.

6. Berikan satu blog yang best korang suka baca..

- Blog Irine Nadia Marcello.

ps; Selamat berkenalan :P

6 orang mendoakan Dak Eina kurus =):

Lulu caldina said...

Rajinnya ikut segmen En. Ben....
Good luck..

Ezzu Raza said...

Salam kenal!

Rozuan Ismail said...

salam perkenalan..saya rozuan

sarah honey said...

salam kenal..saya sarah honey yg dapat 1A tu.hehe

cik aied said...

hye3...sy cik aied..yg gagal automatik UPSR tu..
btw..suda follow kamoo ;)

Ain Zulaikha said...

hai sis eina, selamat berkenalan.. hehe


design with love by Dak Eina