kite kawan

11 December 2010

~~kadang-kadang ex-boifren nie membahagiakan :P

Salam Buat Semua.


Keh keh keh!

Membahagiakan la sangat kan?

Actually ex-boifren saya ada sms saya balik. Punya lah marah mula-mula tuh sebab teringat balik cara dia buat saya 2 tahun lepas. Tapi hati saya mudah cair. Sekeras-keras saya pon saya akan lembut balik. Lembut-lembut saya pon takde nak cakap saya,awak. Dalam sms biasakan diri "Aku dan Kau". Dia pulak tetibe jadi lembut "Orang ngan Na". Ciss nak ngorat aku balik ah tuh.. Hahahahaha!

Serius la saya cakap kat sini. Saya sayang giler kot kat dia. Pastu kan dia lah first love saya. Kena tinggal ngan first love tuh menangis 3 bulan tak berenti tau tak?

Ada soalan yang berlegar-legar sekarang nie..... Kalau ex-boifren korang tackle korang balik. Korang layan tak? Nak terima balik tak? Kalau saya??? Hmmmm.. Hanya mampu cakap "Kalau dah jodoh tak kemana. Awak lari lah ke Afrika pon. Kalau dah dia jodoh awak. Dia tetap milik awak. Betul tak?" Hehehe :P

ps; Kau dan aku tak mungkin jadi seperti dulu :))

12 orang mendoakan Dak Eina kurus =):

princeduyong said...

ermm...pilihan tetap ditangan kita...tapi ketentuan tetap milik Allah...

aNnE said...

ex ea..hmm..tak terima balik kalau dia yang tinggalkan kita..skt hati ni..haha :D

fathiah said...

hehehehehe... no komen

✿ Nadya Ahern ✿ said...

Kalau saya,saya akan lihat semula punca perpisahan itu terjadi..
Dan kalau saya rasa punca perpisahan itu tidaklah terlalu besar,kemungkinan besar saya akan terima dia kembali..Tambah pulak kalau saya sayang giler dengan dia

Yerr..Saya memang lembut hati..
Selain memberi peluang kedua kepada dia,saya juga memberi peluang kepada diri saya sendiri..

Tapi kalau peluang kedua itu masih disia²kan..okthanxbai la jawabnya ;)

Zara Affendi said...

hoho. teringat plak ngn first love sy msa skolah menengah dulu. dah nak dekat 4 tahun kitorg break n tak contact tapi tetibe dye contact saya balik n cakap ngan membe saya yang dye nak sy balik. tapi perasaan cinta tu dh lama terkubur. hehe. so, pasti2 la saya tak terima, dah sakitkan hati kita senang2 pula dye nak ajak 'rujuk' balik. oh! tidak, ckuplah merana 6 bulan kerananya. haha

twinkle twinkle said...

hee betul2,,1st love penangan die hebat sikit,,tp die la yg paling menyakitkan haty -.-

ASaDa RyutaRo said...

hihihi.. ye ke tak mungkin?

kisah lalu yang pernah membahagiakan itu takkan dapat nak dihilangkan sbb mmg dah terpahat dalam laluan hidup kita.

betul lah tu, takkan dapat jadi seperti dulu. tapi mungkin jadi lebih baik dari dulu ;)

semoga berbahagia dengan siapa pun bersama..

maCy said...

3 bulan? kalau yg 6 bulan?

maCy said...

kalau dah tggu 3 tahun?

haha

wanie kamal said...

seyes?
actually ex boi wanie pon de msg wanie smlm.dh lme x b'hbg.
mood:epy

entry smlm:>>

http://blog-wanie.blogspot.com/2010/12/silver-hydroxide.html

dak eina said...

@princeduyong

betul tu~



@aNnE

a'ah...yg nie pon dia yg tgglkan kte..



@fathiah

ala komen la wak...kte nk tahu..



@✿ Nadya Ahern ✿

huhu bgus awk nie..



@Zara Affendi

mcm tu eh...rsenye yg nie pon dh terkubur dh.. :P



@twinkle twinkle

tau xpe dik...tp dia la yg kte pling syg~~ :( tp dulu la....................................



@ASaDa RyutaRo

ahh xnk la jd sperti dulu..nnt jadi lebih teruk...huhu ok thnx asada :))



@maCy

hahaha buat ape nk nangis lme2...org dh xnk kte..dia bukan yg sepatutnya kot....cri yg lain :P



@wanie kamal

eina da bace dah :)

Zara Affendi said...

sakit sgt masa tu hanya Tuhan yg taw.. makan pon tak lalu. kering2 dah bdan sebab tak slera mkan. hoho. terok nyer penangan cinta pertama nih. ^_^


design with love by Dak Eina