kite kawan

02 December 2010

~~pening bila terhidu bau wangi :P

Salam Buat Semua.

Uwaaaaahhhhhh wanginya umah hari nie. Macam familiar je bau nie. Tapi langsung tak ingat bau ape. Cuba tanya Mom bau ape semerbak je bau tuh. Mom suh tanya Izzat.

Saya; Izzat.... Wanginya... Bau ape nie?

Izzat; Mane Izzat tahuuuu.

Saya; Cis budak nie. Mesti dia punye keje la nie. Takkan bau hantu kot siang hari cam nie.

Berjalan menuju ruang tamu. Mencari sesuatu. Bau tadi makin kuat. Tetibe ternampak botol Febreze. Kat sebelah tu ada tepon saya. Ishh basah kuyup bila tengok tepon tuh. Ade ke patut Izzat spray Febreze kat tepon saya. Tahu lah tepon tuh saya anak tiri-kan. Janganlah suka suki pegi spray  Febreze kat tepon tuh. Bukannya bau hapak pon. Ishh nak mengamuk lebih-lebih pon bukan style saya *err iye la sangat kan*

So simpan botol Febreze tinggi-tinggi supaya Izzat tak dapat ambik. Lepas simpan botol tuh, tetibe kepala nie pening, pusing-pusing camtuh. Aiyoo sejak bila bau Febreze buat aku jadi pusing-pusing nie =.="

Err melampau sangat kot Izzat spray kat tepon tuh. Tak pasal-pasal saya pening pagi nie. Dah la petang nie nak gerak pegi KL. Tak suka! Tak suka! Tak suka!

Arghhhh! Pening!! Panadol satu papan~ Hahahaha!

2 orang mendoakan Dak Eina kurus =):

twinkle twinkle said...

ahha kite same la akk,,mira pon pening bile bau wangi sgt2 ni,,wlaupon wangi rase mcm busuk hahaa

dak eina said...

@twinkle twinkle

pening smpai ke mlm tau...


design with love by Dak Eina