kite kawan

18 December 2010

~~mencari pasangan Mari Menari.

Salam Buat Semua.

Saya baru lepas tengok Kemuncak Mari Menari. Tahniah kat pasangan Razif. Dapat kondominium sebijik kat Perak. Wahhhhh bestnya. Pastu dapat kejutan pegi Bali. Shoot tuk Trek Selebriti lagi tau~ Huhu jeles! :P

Tabiks spring ah kat diorang. Menari fuhh kalah penari professional. Kalau la diberi peluang masuk Mari Menari tuh, saya nak join jugak lah! Tapi nak kena pegi uji bakat dulu kan? Hmm lepas ke uji bakat tuh? Hahahahaha!

Masalahnya sekarang~

Kau ada pasangan ke Dak Eina oi?!

Hahaha. Ok, takde mood nak bebel-bebel panjang.

Oh ye, ada sape-sape nak jadi pasangan saya dalam Mari Menari tak?

Larrrrriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.. :P

ps; Gedik nak berlaki! :-*

4 orang mendoakan Dak Eina kurus =):

Ain Zulaikha said...

sis eina, kalau dia orang buat ppuan pasangan ppuan kan best.. ain pun nak join sama T_T hahaha

nub said...

cari yg lembut2.skali dpt sotong.bhahah

dak eina said...

@Ain Zulaikha

tu ah teringin nk join...T_T

dak eina said...

@nub

keh keh....


design with love by Dak Eina