kite kawan

03 November 2010

~~banner untuk Ini Ceritera Dak Eina!

Salam Buat Semua.

Alahai benda free sape yang tak nak kan? Sape pon mesti laju berebut nak benda free sama lah macam Dak Eina nie. Hihi. Banner nie telah ditaja oleh Ceym. Wah ayat siap ditaja tuh. Hahaha!

Actually, Ceym ada buat tawaran hebat kat blog dia. Sape-sape rasa nak banner free pegi usha blog Ceym k! Klik banner dia kat bawah nie ;)

Ceym Blog!~

Terima kasih ye Ceym! Pink + Oren = Suka suka suka! Hehehe.





dak eina!~






Sape nak exchange banner ngan saya, sila bagitau k! Tapi sebelum tuh, letaklah banner saya dulu. 

6 orang mendoakan Dak Eina kurus =):

Mr Ceym said...

thns dak einaa... ceym buat ikut template blog je.. hehe.. lepas nie boleh la tempek banner dak eina merata2 jadi cam ah long

dak eina said...

@Mr Ceym

hihi...tempek lah kt blog ceym jgk k!! ;P

zati said...

dah culik banner kamoo d blog sye :))

dak eina said...

@zati

culik banner kamu jugak dear...

ardinihumaira said...

waw comelnya :D

dak eina said...

@ardinihumaira

kalau berkenan, pegi lah blog ceym...free je dni...;)


design with love by Dak Eina