kite kawan

26 November 2010

~~Kelantan Blogger MeetUP best!

Salam Buat Semua.

Huhu. Macam mane nak start eh? Rasa tak pandai je nak buat cite pasal gath nie :P Tengok gambar je boleh tak? Biar gambar bercerita. Ok tak? Ke nak kena cite jugak? Kalau saya cakap malas macam mane? Boleh terima tak alasan tuh? Ke nak kena cakap "saya penat lah menaip.........." Boleh? Argggggggghhhhhh! Blog saya kan? Suka suki saya lahhhhhhhhhhh! Ade aku kesahhhh? Hah! Hambik kauuuuu ^_^

Sudahhhhh cite nak start dah nie........ :P

 Mula-mula jumpa ngan Nadia. Cuba teka dia umur berapa? Tak nak bagitahu, pegi tanya dia sendiri k! Hahahaha! Weh kuda baju berbelang [?]! Tengok kamera lahhhhhhh! Susah sangat nak ambik gambar diaa. Malu konon! Ceiit! Actually, dia lah kawan saya yang saya cite kat entry [ini]

Yang nie pulak Bulan ngan Eva. Dua-dua student UIA. Huhu. Dua-dua bergaya. Ehem... Ngah puji nie... Sila ucap terima kasih. Kahkahkah. Yang sebenaunye, Bulan lah bagitahu pasal gath nie kat saya. Kalau Bulan tak bagitahu, mungkin saya tak tahu. Kalau nak tahu, saya baru follow je blog Joe semalam. Kahkahkah. Kantoi di situuuuuu :p Hmm Eva nie part time model tau ;) Suka benauu bergambar. Hiks. Same lah kita Eva oi..... :) Eva pon dah update pasal gath nie. Klik [sini] kalau nak baca ;)

 Yang nie Eins. Dia tak berenggang langsung ngan iPhone 4 dia. Tahu lah ade iPhone 4. Kekeke. Eins! Terer ah main boling. Siap ajar Nadia lagi tadi. Tak pe lah Nadia. At least, ada jugak pin jatuh kan? Lain kali, kita main boling same-same k! Eins pon dah update jugak. Klik [sini]

 *Iklan / Ngepinggggg....... Time nie strike ok! Oh vangga kejap ^_* Hahaha*

 Separuh masa pertama, hahaha ade jugak ke? Ada yang masih tersengih, ada yang dah malas nak layan. Dah penat kot main boling tuh. Bola boling berat ek girls? Huhu ;P Oh! Tak ingat..... Perut kosong kan? Betul tak Eva? Hii ;D

 Ok..... Dah habis pon main. Ambik gambar dulu. Wajib kot ambik gambar kat sini. Hehehe ;P

Sekarang masa untuk makan... Sebelum makan mesti ambik gambar dulu..... Baru kenyang! Hahaha. Kitorang makan kat Chicken Rice Shop.Alamak! Penuh meja tuuuuuuuu. Perut besar 3orang (Joe, Eins and Hafifi) je time nie. Hahaha.

 Nak speaking sikit boleh tak?

"Joe........ Sungguh molep make. Hahaha. Jange gitu. Malu kokre. Hahaha. Pehe blako?"


Malas nak translate. Miahahaha ;P Joe pon dah update pasal nie. Klik [sini]

 Sue, Ogy dan Eva.

 Saya seorang yang tak membazir. Kekekekek! Lihat saje gambar di atas nie. Huuu~

Pompuan kalo tak ambik gambar dalam toilet ngadap cermin besar gajah tuh tak sah. Hahaha. Opss Nadia pon dah update jugak pasal gath nie. Klik [sini]

Klik [sini] tuk entry dalam blog Azah. Azah berdiri 2 dari kiri :)

Kesimpulannya gath kecil-kecilan nie sangat-sangat-sangat best. Berbaloi-baloi lah join gath nie. Sape yang duk Kelantan dan tak join tadi rugi sangat. Semua yang datang jenis yang pemalu auw auww tapi bila dah berkumpul ramai-ramai jadik peramah pulak. Ada je topik yang keluar. Topik pasal Cikgu Shida pon ade. Jangan main-main. Hahaha. Ok dah. Nak pegi tido dulu.. Esok nak kena bangun awal pagiiiiiiiii lagi. Babai!

12 orang mendoakan Dak Eina kurus =):


design with love by Dak Eina