kite kawan

11 November 2010

~~mestikah ada satu pengorbanan sehingga terjadinya perpisahan?

Salam Buat Semua.

Actually nie sebaris lirik. Saya ngah dengar radio nie. Tetiba rasa nak dengar lagu malam nie. Tak nak pasang lagu kat laptop nie. Boring lah. Asyik dengar lagu same jek. Bila dengar radio, at least boleh le saya tahu lagu terkini kan? Pastu mula lah nak download lagu tuh. Lagu nie. Huhu.

Saya tak tahu lagu nie tajuk apa. Saya search lirik nie kat google. Dan jumpa lirik Iklam - Karam Di Lautan Duka. Tapi bila lagu dah habis... DJ Radio cakap lagu tu oleh Zabarjad tajuk Karam. Haih sape nyanyi lagu sape entah. Original dia Zabarjad kot. Kalau salah tolong bagitau k! Lagu nie lagu lama kan? Saya beranak tahun 1989! Hahaha! 

Apa yang saya tertarik kat lagu nie ialah kat ayat nie "mestikah ada satu pengorbanan sehingga terjadinya perpisahan".

Jom layan video nie T_T Boleh lah kalau nak karaoke sekali. Hahaha ^_^





Saya suka sangat ngan lirik dia. Sungguh dalam maksud dia.... Kan?

3 orang mendoakan Dak Eina kurus =):

princeduyong said...

leleh...berkorban apa saja...demi agama dan keluarga

dak eina said...

@princeduyong

yup!

Anonymous said...

Saya sudah dimaksudkan untuk posting tentang sesuatu seperti ini di halaman web saya dan anda memberi saya ide. Cheers.


design with love by Dak Eina