kite kawan

14 August 2010

~~alahai saya baru kenal lah si kacak Randy Pangalila.


Salam Buat Semua.
Petang kelmarin kelmarin bermula cite baru (Cinta Kirana) yang menggantikan cite Benci Bilang Cinta yang berakhir pada hari Selasa lepas. Oh cite Cinta Kirana nie not bad. Mungkin sebab si Randy Pangalila kot tu yang buat I rasa cite nie best ;)

Terkejut jugak bila keluar Randy nie. Oh ye dalam cite Cinta Kirana nie, Randy pegang watak Galang. Giler ensem kot mamat nih! Tak berkelip mata I tengok si Randy tu ;p tipu jek! 
Bila tengok muka dia, ek eleh budak-budak lagi. Tadi pon I search and jumpa Wikipedia pasal dia. Dia muda setahun dari I. 

Dulu I pernah letak lagu dia yang bertajuk Lewat Semesta kat blog I. Tapi I tak pernah search pon nak tengok penyanyi lagu tu dan jugak video dia. I cuma search lirik lagu je. Kikiki dasyat jugak I nie kan?? I memang tak suka search pape kat Youtube. Sila percaya =.=
Lirik lagu Lewat Semesta - Randy Pangalila

satu kata bertulis cinta
telah merasuki
tak urung cinta tersentuh
hanya ku rasa

dan jika wujud yang menjelma
pada sebentuk hati
bukankah itu amanah
dari yang kuasa
menjaganya, menjaganya

wahai insan yang di sana
mungkin saja ini kau dengar
melewati semesta ini
aku sampaikan

begitu ingin berbagi batin
mendengarkan asa di jiwa
oh tuhan pertemukan aku
sebelum hatinya beku


ps; Randy ngan Baim sama-sama kacak ;p

Bye!


2 orang mendoakan Dak Eina kurus =):

iqbalsyarie said...

oh..tak kenal.baru tahu nama arini~hehehe
Bulan puasa kita perlukan makanan rohani,kan?Mind to eat? :)

ardinihumaira said...

dni duk tgk ESC je skang ni. tak sempat. huhu... kalo tak de mia tak tengok gak. suka tengok mia je pong hik3


design with love by Dak Eina