kite kawan

12 August 2010

~~rindu nak pergi Cameron lagik!


Salam Buat Semua.

Hai bertemu kembali. Tengah buat apa tu semua? Ok ke puasa hari nie? I ok jek. Hihi hari nie tetiba teringat pasal pegi Cameron Highland hari tu. Rasa nak pegi lagi jek. Nak pegi ladang strawberi pastu nak kutip dan makan. Tapi masa pegi hari tue kitorang tak sempat nak pegi ladang. Kitorang kejar masa sebab sebelah petang nak pegi tengok tengok umah sewa kak ipar. 

Kalau nak tengok entry pasal Cameron Highland yang dulu boleh klik [sini]

So I malas nak story banyak. I nak letak gambar jek. Puasa puasa nie tak boleh buat keje berat-berat. Hahaha! 
Sikit jek. Tak banyak gambar kat Strawberry Corner nie. Singgah sini pon sebab tempat nie menarik tertarik kau memang the bom!. Tak beli pape pon kat sini. Hahaha! 

Rindunya nak pegi lagik. Ada sape-sape nak bawak I tak? 


Bye!



8 orang mendoakan Dak Eina kurus =):

ardinihumaira said...

plishhh plishhh lanting stoberi besau kat dni 10juta bijik.. nyum2 ;D

cik panadol said...

siyok gak kalo dpt g ni...aku penah g sekali je...tp xdpt nk jalan sgt sbb aku jd flat mabuk muntah2 mase nk naik cameron tu hahaha....

MiMiEy :) said...

mimie pown ada gi sini time perkhemahan perdana ari 2..

soffya cik bulan said...

slm,
ohh thnks ziarah n follow...

blm pnh gi cameron..asek gi gnting jer..hu

dak eina (◕‿◕) said...

@ardinihumaira

nk ke?? pegi CH n beli.. :p

dak eina (◕‿◕) said...

@cik panadol

eina pon mabuk gk.tp syukurlah xde muntah2..

dak eina (◕‿◕) said...

@MiMiEy :)

wah berkhemah kt CH?? mesti best kan.??

dak eina (◕‿◕) said...

@soffya cik bulan

eina pulak...baru pegi sekali GH n CH nie.. hihi


design with love by Dak Eina