kite kawan

23 August 2010

~~time taknak tu lah dia datang!

Salam Buat Semua.


Pagi semalam dalam pukul 10pagi kot, ngah syok baik punya tido datang si Izzat lempar bungkusan yang dihantar oleh abang posmen. I ngah mamai nie dengar bunyik "pampers pampers!!" Bunyik jek pampers I dah tau dah nie mesti sample yang I request kat LIBRESSE hari tu. Pastu I celik mata dan tengok bungkusan tuh. Hurm betol sangat lah apa yang I cakap. Ambik fon tengok baru pukul 10pagi. I memang mengantuk giler ah kot pukul 7pagi baru I tido =.=
So I sambung tido and bangun dalam pukul 3petang! Hahaha! Ambik kau! Puas hati. Hihi tapi betul cakap Mom, tido malam ngan tido siang mana nak sama. Sejak duduk lepak kat umah nie I dah macam musang :( Malam I jaga, siang I tidur ^_^

Takpe jap lagi I tak jadik macam nie la. Sebulan jek lagik I jadi musang. Pastu kembali normal. Hihi. Eh eh membebel pulak. Dah tu bangun I cari Mom and tanya, "Mom, tadi Izzat kejut orang pastu bunyik dia cakap pampers!! pampers!! Mom suh ek?" Mom I pon cakap "Dia cakap pos lah! Apa daa" I pon balas "Eh ye ke Mom?" Huh pening kejap mana satu yang betul nie tapi takkan lah Mom tipu kot. Hihi :p

Bila dah siap mandi pe semua, I pon bukak lah bungkusan yang dipos oleh LIBRESSE tuh. Actually nie sampel pad dari LIBRESSE. Nak jugak try kan. Mana tahu I boleh curang dengan jenama yang I pakai sekarang. Haha ada niat nak curang ngan W. W memang superb lah! :p Google lah kalau nak tahu W tu macam mana. Hahaha!

Tapi time I bukak kotak LIBRESSE nie Izzat lah orang yang paling tak sabar. Macam lah nie 'pampers' dia. Hahaha bukak je dan kuarkan isi Izzat pon cakap "Ala pampers kecik" Hahaha tergelak I kejap. Haih budak nie kecik kecik dah tahu benda nie 'pampers'. Huhu mana nak sama ngan dia punya. Izzat pakai pampers size XXL. Pad nie lebih kecik dari size pampers tuk baby new born. Ahaks!
*nie kotak dia*
*nie sampel pad tu*
*menarik kan kaler plastik pad tu*
*nie yang I dapat*
*2 maxi night wings, 3 maxi non-wings, 3 slim wings, 2 slim liner, 2 super slim*

Huhu terima kasih LIBRESSE! Korang tak nak cuba ke? Percuma jek. Kalau mahu boleh ke web LIBRESSE k ;) Perempuan sahaja. Laki kalau nak sampel nie jugak heh I tak tahu lah nak cakap ape. Oh nak bagi isteri eh? Ok ok boleh. Tapi kena isi form tuh dengan nama isteri anda lah ye! Nak bagi kat girlfren pon boleh dong! Huhu tak pernah lagi I dengar bf kasi hadiah pad kat gf dia ^_^ 

Bye!


8 orang mendoakan Dak Eina kurus =):

cengkerangcipot said...

hahaha izat2...
btw sedap laju kt blog ni..
bru je laan lagu tu kat fb..
eheheh

ardinihumaira said...

nak jugaaaaaaaaaaaak! :D

Weeda said...

wahh...eina dah lama ke request sample ni..weeda penah request tapi tak sampai2 lagi..


psst: librese memang best..

chenurulhusna said...

meh nak komen kasi gempak;P

pad tu kapas ke gel ina?da try blom?best x?hehe

dak eina (◕‿◕) said...

@cengkerangcipot

huhu eina pon bru jek letak lagu nie ;)

dak eina (◕‿◕) said...

@ardinihumaira

bole la request kt libresse ;)

dak eina (◕‿◕) said...

@Weeda

xlama jugak la...dlm seminggu pas tuh dh dpt...best ek??? blom cuba lagi la weeda ;)

dak eina (◕‿◕) said...

@chenurulhusna

xcuba lg la husna...hope kapas lah...xsuka pad gel.. ;p


design with love by Dak Eina