kite kawan

01 August 2010

~~ok lah.. Julai dah pon pergi :(


Salam Buat Semua.

Hai, cepat kan masa berlalu? Hari nie dah masuk bulan Ogos dah pon. Bulan faveret I dah pon pergi. I tak suka bulan Julai tu cepat datang. Sebab tak nak bertambah umurNak selalu muda jek. Hihi. Tapi, I kena terima hakikat jugak. Bulan Julai dah pergi. Macam sedih la pulak kan? Tapi takpe lah. Tak lama lagi pon kita semua orang Islam akan start puasa dah dalam bulan Ogos nie. So selamat berpuasa kepada semua. I just nak cakap, bulan Julai tahun nie I rasa tak berapa gembira pon. Biarlah I sorang jek yang tahu. Ok lah I rasa nak kemas kini blog. Huhu bulan baru wajah blog pon baru. Maaflah entry nie tak best! I sedang stres. Tetiba stres padahal I keje RTM je pon!

Rehat Tidur Makan ;p


Hahahahahaha!


Selamat datang Ogos!


Bye!


4 orang mendoakan Dak Eina kurus =):

ardinihumaira said...

selamat menyambut kedatangan Ramadhan, eina ;)


hepi2 tau


p/s: liza hanim bertdung lama dah.. ^__^

enyheartsdiamond said...

selamat datang ogos.. selamat datang ramadan :)

dak eina (◕‿◕) said...

@ardinihumaira

huhu ok2 dni...hurm semoga dni pon gtu...oh ye ke dni?

dak eina (◕‿◕) said...

@enyheartsdiamond

selamat dtg ramadan jugak ye eny.. :)


design with love by Dak Eina