kite kawan

10 August 2010

~~dah habis pon, tiada lagi Dimas saya :(

Salam Buat Semua.


[scheduled post]


Time entry nie di-publish, I sedang berada depan tv, lappy I tolak jauh-jauh ;p Seperti yang korang tahu if korang mengikuti cite nie macam I, hari nie cite Benci Bilang Cinta dah episod kemuncak pon kan. Tak sabar nak tengok macam mana kesudahannya. Kalau yang selalu follow blog I, I suka buat entry pasal cite nie. Yang mana terlepas, I akan bagi link ok?

Klik aje [ini], [ini], [ini]

Dah last episod nie rasa macam tak best pulak sebabnya tak boleh tengok dah adegan cium-cium nie ;p
Alaa cium pipi je pon. Haip dah nak puasa!! Bagus jugak cite nie habis sebelum puasa kalau tak tanggung dosa jugak tengok cite nie. Hahaha! Ingat!! Puasa bukan saje puasa makan dan minum tapi puasa mata tu kena jugak. Jangan tengok benda-benda yang tak sepatutnya nanti kurus pulak puasa tu ;)
Tak boleh tengok dah Dimas (Baim) gaduh-gaduh manja dengan Winda (Marshanda) :( Sweet kan diorang together gether nie? Tapi sayang, diorang dah putus. Marshanda dah ada cowok lain, manakala Baim belum ada cewek pengganti. I tahu Baim tunggu I. Uwwweek uwweek!!

Bye!



2 orang mendoakan Dak Eina kurus =):

ardinihumaira said...

comel kan dey ols... cubit plishhh

dak eina (◕‿◕) said...

@ardinihumaira

a'ah memang comel...comel lg kalo eina ngn baim tu... :P


design with love by Dak Eina