kite kawan

10 August 2010

~~apa yang best dengan duyung?

Salam Buat Semua.
Duyung? Jadi duyung apa yang best? Dah lah tak boleh kena air mineral. Kuikuikui. I rasa nak tengok duyung jek. Yang real punya. Tak nak tengok yang tipu!
Kalau lah dapat jumpa duyung ensem macam Zack nie kan. I nak je pindah rumah pegi duduk dekat pulau. Boleh tengok duyung tetiap hari. Hihi!
Ohoi! I suka tengok cite Duyung Aridinata. Petang-petang mesti duduk lepak depan tv tengok cite nie. Slot Lagenda kat TV3 semuanya best-best. Ada satu cite jek yang tak best. Yang mana tuh tak perlulah I cite kat sini ye =.= Rasa tak sabar nak tengok Fasha jadi duyung. Mesti cun habis lah. Last-last Fasha jadi duyung kan? Ke tak? Takpe lah kita sama-sama tengok k!
Fasha janganlah dekat-dekat sangat ngan Abang Zack I tuu.. Miahahaha bajet Zack tuh I punya! ;p Zack nampak kena je ngan ekor tu. Hihi sesuai sangat jadi duyung. Dah lah ensem. Selalu jek buat jantung I nie berdebar-debar! Hakhakhak!
Kalau I jadi duyung. I nak ekor kaler pink! Wuwuwu comel giler kan?

Bye!


9 orang mendoakan Dak Eina kurus =):

ardinihumaira said...

dni tengok gak semalam dia kena air mineral tumbuh sisik hik3... kelakar je tengok duyun laki, kan..


tapi yang tak tahannya duyung paling last tu perut berlipat2 opsss ;p

shameel Iskandar said...

salam 29 syaaban.
Biasanya duyung ni semuanya perempuan. Inilah yg digambarkan sejak zaman berzaman. Kali ini metos duyung berubah sbb ada duyung lelaki.

p/s= duyung sebenanrya adalah dugong. Org zaman dahulu, cuba imaginasikan dugung berwajah manusia.

fmunyraz said...

gelenya..
nk duyung color pink!
nk muntah aku dengar. amek la hitam jd duyung jahat wei. hahahaa :P

mytrajet74 said...

kalolah ekor duyung ni ble dibuat sup ekor...2 periuk x muat...

Irwan Nemoto said...

tingat aku sebuah drama pilipino pasal duyung jugak kat astro nun.. buhehehehe :)

Hamzah Ian said...

pergh.. tough gile jantan tuh.. naseb bek gua tak gay kan.. hahaha

Hamzah Ian said...

pergh.. tough gile jantan tuh.. naseb bek gua tak gay kan.. hahaha

Pinky Pixie said...

haha, boleh ea mntk nak ekor kaler pink. msti kamu cumel.. tee hee..

dak eina (◕‿◕) said...

@ardinihumaira

huhu lucu kn cite nie.. :)





@shameel Iskandar

oh ye ke duyung tu dug0ng?? xtaw pulak...






@fmunyraz

color itam aku bg mu...mcm sesuai jh... hihi





@mytrajet74

huhu bet0l3...





@Irwan Nemoto

huhu cte dyesebel kan wan??





@Hamzah Ian

huhu dh lah zack ensem... ;p




@Pinky Pixie

huhu mestila comel...:P


design with love by Dak Eina