kite kawan

22 August 2010

~~sape cakap GCB sedap?!

Salam Buat Semua.

Argh tidak lah sesedap yang dijangka. Tengok iklan dia memang buat air liuh meleleh. Tapi bila mulut nie disuap dengan GCB mak haih cm nie jek rasa dia? Hahaha! Rugi pulak tak beli faveret je time pegi mekdi semalam.
*budak nie kepingin giler nak makan GCB*
*ok dah ade depan mata I*
*aikk bungkus ngan kertas jek?? konfius kat situ sebab bila google GCB dalam kotak*
*nampak macam lazat, best jek kan?*
*bila ngap! adoi tak best kot!*
*yang lain-lain*
*abaikan tangan budak kecik yang rajin menolong Mak Uda dia*
*takpe lah GCB tak sedap at least I beli Mc Flurry! Slurp!*

Sape kat sini cakap GCB sedap? Komen entry nie. Nak kenai. Hahaha!

Bye!


13 orang mendoakan Dak Eina kurus =):

.::lin::. said...

erm..masa i makan ari 2 mmg dlm kotak
my hubby blanja so benda free sbb 2 sedap kot...tp 4 me gcb not bad la sbb sos dia sedap dan ayam dia sgt lembut...

ayin~weeweet said...

xsedap ke?apasal ramai kata sedap.

♥ Xett Hereen ♥ said...

saya cakap sedap!!!
yummmy!
tapi skrg mcm xsedap je.

waktu mule2 keluar dolu, trase jus dia.
ahaks!

skrg mcm udah kurang~
:P

Zaer!! said...

Tak sedap ke eina?aduhh!!..zear punya la layan makan GCB ni..hehe..xpe,setiap manusia lain citerasa kan..;-)nnt einA try yang lain pulak k..

cik panadol said...

aku tak penah makan lg...tak sedap ek...ni yg malas nk try ni..

Weeda said...

eh..hari tu weeda beli GCB dia letak dalam kotak taw..kot time ni eina beli kotak dia dah habis..hehe..



GCB sedap...kot..haha

Kie-yu said...

dearly eina..
kie-yu ckp GCB sedap~!
kelik n review my entry psl GCB :D

ardinihumaira said...

dni lom penah makan GCB ;p

echah mashuri said...

mc flurry!wahhh...leleh!

miss lolly a.k.a luvfareda said...

sedap tu sedap, tapi tecik aaaaaaaaaaa

Tomato Gurl's Life said...

ntah..cik tom xrasa lagi...

Alan said...

gcb tu apa???

zuhanismohamed said...

saya rase bila tengok iklan gempak gila tapi rasa biasa je rasenye..hehe


design with love by Dak Eina