kite kawan

16 August 2010

~~raya kian terasa la. hihi ;D


Salam Buat Semua.

Sekarang kawasan rumah I dah boleh dengar dah orang main mercun. Tiap-tiap malam duk bunyi boom bang boom bang. Bising giler kot! Haih tak tenteram betol I duduk dalam rumah nie. Kalau nak main pon ajaklah I sekali. I tak tenteram sebab gelisah nak turun main jugak. Hahaha! 

Actually budak-budak kawasan rumah I nie start main mercun seminggu sebelum puasa lagi. Dasyat kan budak-budak nie? Mana lah diorang dapat stok mercun seawal tu. I nak jugak ;p

Puasa baru nak masuk hari ke-6, tapi I dah layan lagu raya. Dah 2,3hari I start feeling raya. Haha. Alahai best kot raya kali nie. Rasa tak sabar pulak. Huhu sabar Dak Eina oi, tiba jugak raya tu nanti ;)

Eh agak agak kalau I letak lagu raya dalam blog nie ok tak? Takut melampau pulak. Hihi nak try search lah lagu raya pastu nak masukkan dalam blog nie. Banyak jugak blog yang I BW pasang lagu raya. Jeles. I nak letak jugak ;p

ps; Lagu raya faveret, Rindu Raya ;)

Bye!



12 orang mendoakan Dak Eina kurus =):

saya_arief said...

pasang s.jibeng..
huhu..besh...
:D

Tomato Gurl's Life said...

ok jugak mskkan lg raya tapi biar yg boleh pause or stop..hehe...kat umah cik tom ade bunga api..meh nak main..hehe..

LiFe KaMi said...

aik bru seminggu puasa.. takpe bru raya lg meriah yer tak..hehe

kata kila said...

selamat hari rayyaaaaa.ekekekeke

ardinihumaira said...

nak ikut main gak :D

AiZ said...

aiz blum terasaa lagi.. bebudak kat luar tak start men meriam lagi..



Aiz latest project
Sapa nak header cantik free?

dak eina (◕‿◕) said...

@saya_arief

ala xbest la..

dak eina (◕‿◕) said...

@Tomato Gurl's Life

huhu bunga api xnk...nk mercun ;p

dak eina (◕‿◕) said...

@LiFe KaMi

taw xpe..hihi

dak eina (◕‿◕) said...

@kata kila

huhu selamat hari raya jugak kila~~

dak eina (◕‿◕) said...

@ardinihumaira

meh sni kalau tak malu~~

dak eina (◕‿◕) said...

@AiZ

meriam?? eriam buluh kah??


design with love by Dak Eina