kite kawan

17 August 2010

~~tak sabar dah nak raya!

Salam Buat Semua.

Tahun nie pertama kali raya ngan Qaisara. Raya tahun lepas dia raya kat Muar. So raya kali nie raya kat Kelantan pulak. Actually dah pernah raya dengan dia tahun lepas, tapi raya haji je. Raya haji ngan raya puasa mana sama kan? Huhu. Kalau nak kira, I jarang jumpa Qaisara berbanding dengan Izzat. Izzat duduk kat Kuantan. Qaisara pulak duduk KL. So, I jarang pegi KL. Kalau pegi KL pon tiap 6bulan. Tahun lepas I raya ngan Izzat. Tahun nie ngan Qaisara pulak. Izzat pulak balik raya kat Sabah. Ingatkan dapat raya ngan dua-dua budak comel nie :( Tapi takpe lah Izzat dah lama tak raya kat sana. Asyik raya semenanjung jek. Kesian jugak kan. Hari tu kak ipar I cakap dia rindukan suasana kampung dia. Oh kalau I pon mestilah rindu. Ok lah kalau korang tak kenal Qaisara meh I tunjukkan. Blog I nie banyak gambar Izzat jek kan. Hihi al maklum lah Izzat kan duduk dengan I sekarang nie. Haruslah banyak cite pasal dia yang I nak kongsi ngan korang semua.
Geram kan tengok si Qaisara nie. Tak sabar nak gigit dia cubit cubit dia! Psstt!! I memang macam nie kalau takde idea nak update, anak sedara I jadi bahan. Huhu ;)


Bye!


14 orang mendoakan Dak Eina kurus =):

AiZ said...

aiz rasa macam kenal jek muka naik kuda tuh ^__^.. klakar tul cara die jelirkan lidah nye.. dah macam profesional ^__^ hakhak

ardinihumaira said...

lawalah gambar main air tu eina.. hehe

fmunyraz said...

woww
bnyknya barang emas dia. aku nk g rompak neh. ehehehe :)

miss oren said...

baru bape hari pose da ingat raye?habiskan pose dulu..pose tak penoh takleh raya...ha.....

Hamzah Ian said...

wa,, cun ah gmbr.. kamera ape weh?

encHIx laNDax said...

comelnye budak ni!!nak cunbit pipi bolehh??

cengkerangcipot said...

haa comel je muke die..
ishh geram2..
hehehe

dak eina (◕‿◕) said...

@AiZ

hihi kenal ke?? jelir lidah..dh la lidah dia pjg..kuikuikui

dak eina (◕‿◕) said...

@ardinihumaira

lawa kan?? papa dia kot yg ambik gmbr tu..

dak eina (◕‿◕) said...

@fmunyraz

mu nih mata duitan betol..rompak aku..brg emas aku lg byk dr dia. huhu

dak eina (◕‿◕) said...

@miss oren

huhu bukan sengaja xnk pose penuh cik oren.. ;p

dak eina (◕‿◕) said...

@Hamzah Ian

kamera cam ayam je pon...cun ke??

dak eina (◕‿◕) said...

@encHIx laNDax

boleh2..xde org mrh~~

dak eina (◕‿◕) said...

@cengkerangcipot

huhu jgn geram2..ank org nie.. ;)


design with love by Dak Eina