kite kawan

06 August 2010

~~penat lelah akhirnya siap jugak! Alhamdulillah.



Salam Buat Semua.


Hari nie Mom buat keputusan untuk keluarkan mesin jahit yang ada dalam bilik I nie bawak turun pegi dapur. Mestilah I rasa nak kemas bilik I nie. Nak ubah kedudukan katil. Maklumlah budak rajin kan. Wekkk menyampah! Tapi memang betul. I memang rajin ubah suai kedudukan katil. Baru I rasa selesa, aman dan damai je bila tido ;p

Entry nie dibuat lepas bilik siap diubah suai. Yay! Bilik baru......!! Eh eh bukan bilik baru. Cuma beberapa perabot jek berubah. Ceh perabot tuh bajet ada sofa dalam bilik I tuh! ;p

I rasa letih sangat nie. I start ubah suai lepas maghrib tadi. Pukul10 lebih tadi baru siap. Pastu gaduh-gaduh dengan Izzat lagik. Geramlah ngan Izzat sekarang. Makin nakal. Tapi manja.. Kuikuikui. 

Ok lah I rasa nak taip laju-laju. Malas nak taip dah actually. Nah gambar sebelum dan selepas bilik I. Makin luas! Oh! I likkkkkkeee ok ;)
Psst! Takde gambar real! Uit!! Bakal husband I pon belom tengok bilik I takkan nak tunjuk kat korang kot! Kikikiki ;p

Syok tido malam nie. Ok I dah mengantuk sangat nie. Esok konfem I bangun awal ;) Selamat malam semua. Semoga mimpi yang indah-indah! Esok jangan lupa bangun solat Subuh ye!

Bye!


4 orang mendoakan Dak Eina kurus =):

ardinihumaira said...

hik3... dni suka susun balik perabot dalam bilik sampai family rimas ngan kerja dni nan satu ni ;D

dak eina (◕‿◕) said...

@ardinihumaira

tahu takpe dni...satu kepuasan ubah suai kedudukan perabot tuh..kan dh lena bila td0..huhu

❤cik kipas❤ said...

hehe...cikki pn suke ubh suai kdudukn prabot....mang enjoy gile wt bnde neyh...cume tyme kmas meja study yg pling x snggup....hahahha....

dak eina (◕‿◕) said...

@❤cik kipas❤

nape tak sanggup cikki?? meja stdy dak eina penuh ngan mag jek!! huhu


design with love by Dak Eina