kite kawan

03 August 2010

~~saya mengidam? pelik ke?

Salam Buat Semua.

Mengidam? Bagi I mengidam tuh benda biasa kita dengar bagi ibu-ibu mengandung. Tapi I mengidam pelik ke? I belum kawen tapi dah mengidam. Oh no... Tapi biasalah kan? Tak pelik pon kan? I mengidam nak makan GCB mekdi lah. Best ke tak eh? 

Sape pernah try bagitau lah I. Kalau tak sedap tak nak beli lah. Baek beli faveret I Double Cheese Burger. Oh menitik air liur I!! ;)
Tengok iklan macam best jek! Teringin pulak nak cuba. Mana tahu boleh jadi faveret menu mekdi nombor dua kan? Kejap lagi nak keluar pegi beli susu Izzat. Nak ajak abang I pegi mekdi sekali lah. Alang-alang keluar kan. Huhu ohoi! Sejak Izzat duk umah nie tiap-tiap minggu mesti ada je keluar pegi jenjalan. Nie yang I suka nie.... :p

ps; Teringat detik manis makan-makan kat mekdi ngan org tersayang.. Rindulah saat tuh! ;)

Bye!


9 orang mendoakan Dak Eina kurus =):

mier@merr said...

alamak..nampak sedap la pulak di kala kelaparan nieyh...

~~aip..salam kenal :)

a d r e y n i e e l i s y a said...

aku pn x try lagi yang..
ada yg ckp sdap.
ada gak yg ckp x sama dgn apa yg dia expect..

huhuh.tp mcm sedap kan..

Anip™ said...

sedap nie..nak cube ar..!!

DIA Muhammad Ashraf Alexis said...

http://diamuhammadashrafalexis.blogspot.com/

dak eina (◕‿◕) said...

@mier@merr

huhu memang nmpk sedap...semua benda sedap kalo ngah lapar...huhu salam perkenalan jugak ;)

dak eina (◕‿◕) said...

@a d r e y n i e e l i s y a

try lah dlu...mne taw mulut kte ckp sedap ;) kan??

dak eina (◕‿◕) said...

@Anip™

cube3..jgn xcube...hihi

dak eina (◕‿◕) said...

@DIA Muhammad Ashraf Alexis

http://dakeina.blogspot.com

dak eina (◕‿◕) said...

@Anip™

cube3..jgn xcube...hihi


design with love by Dak Eina