kite kawan

06 July 2010

~~anda photogenik? jom join contest nie.


Salam Buat Semua.

Hari nie I nak langsaikan hutang tag. Tapi bukan semua lah I boleh langsaikan. I buat mana yang patut dulu. Tag award tu semua I simpan dulu ok ;)

I kena tag oleh Cik Gaban. Contest ini dianjurkan oleh Mia Farrow's. Sila ke blog dia kalau nak join ye! ;)

Kat bawah nie banner contest;

Gambar yang I rasakan photogenik yang nie kot;
I rasa I nampak kiut dalam gambar nie. Hihi walaupon luarannya I tak berapa kiut! Time nie I baru balik kenduri kahwin sepupu I. Memang muka da berminyak habis lah sebab dari pagi sampai petang I kat kenduri tuh kot. Patutnya I ambik gambar kat umah sepupu I tuh. Posing dengan pengantin ape semua kan? Tapi hampeh. I tak buat pon semua tuh! I balik posing dalam bilik I je. Nie antara gambar I yang perasan hot. Kih kih. Jangan gelakkan I ok?

Actually I dah bukak pin, tu yang nampak serabai sikit tu. Pastu I buat-buat tarik shawl I. I memang suka posing. Tapi takde orang nak tol0ng ambikkan gambar I. Terpaksa ambik gambar sendiri :( 

And last, part yang paling I suka pada gambar nie of coz lah mulut I. Ngan bajet muncung-muncung buat I nampak gedik ;p Alah kat luar takde lah gedik sangat. Hak hak hak!

Ok lah kot setakat tuh bebelan I. I nak tag Dini, SM dan Cik Panadol.

Korang pon photogenik kan? Jom lah join. Contest nie sampai 15 Julai 2010 jek!

Bye!


5 orang mendoakan Dak Eina kurus =):

ardinihumaira said...

nahhh dni kna tag. hehe. InsyaAllah dni wat secepat mungkin ya.. gudlak!

ardinihumaira said...

dni dah join ^__^


http://dnicontestgiveaway.blogspot.com/2010/07/photogenic-contest-by-mia-farrows.html


pssst: eina... komen eina dengan beberapa orang lagi hilang la. tak tahu nape. huhu

miss lolly a.k.a luvfareda said...

saye tidak potogenik :(

dak eina (◕‿◕) said...

@miss lolly a.k.a luvfareda

sy pon tak photogenik! hiihi

dak eina (◕‿◕) said...

@ardinihumaira

huhu ok dni~~ janji buat k ;)


design with love by Dak Eina