kite kawan

27 July 2010

~~janjimu janjiku untukmu.


Salam Buat Semua.

Alahai pagi-pagi nie boleh pulak I feeling heh. Hahaha! Tu lah sapa suh buat I teringat kat U. Kan dah ter'create' entry untuk U sayang. Haih. Sapa 'U' tu ek? Kekasih hati I lah sapa lagik. Hihi. Rindu U sangat-sangat lah encik dot com dot my. Bila lah boleh jumpa U lagi kan? I tahu U pon rindu I jugak. Teeheeee. Eh eh U tak rindu I heh? Ok takpe. Tak kesah pon. Tapi tiap kali U sms I, U mesti cakap "Miss u".... Hahaha! Sudah! Mengaku jek la sayang! ;) 

Hoi! Apasal dengan I nie?????? Buang tebiat kot! Jiwang giler barbi nie weyh! Huhu. Tapi kalau korang baca ayat kat bawah nie korang rasa jiwang tak???? Hahahahaha!

Mungkin benar tatkala kita kehilangan, barulah kita menyedari. Mungkin benar saat kita terluka, barulah kita mengerti. Mungkin benar bila kita rasakan rindu yang sangat dalam, barulah kita tahu seberapa besar makna dan erti seseorang bagi kita. Bila kita kehilangan seseorang dalam hidup kita, saat itu baru kita sedar yang kita amat memerlukan dia. 

I nak jiwang sikit! 
I miss U so much la bucuk!
 Sebelum I masuk tidur, I nak kekasih hati I baca nie. I tahu dia bukak dan baca blog I nie cuma tak tinggal jejak jek.

Sayang aku ingin berbicara kepadamu,
Tentang apa yang tengah aku rasakan,
Ada apa, ada apa katakanlah semuanya,
Ku kan dengarkan duhai cintaku.

Kahkahkah! Lirik lagu je pon!

ps; Abg, ILYSM, IMYSM... ;)

Bye!


 

18 orang mendoakan Dak Eina kurus =):

fmunyraz said...

hantu jiwang masok dlm badan mu ko?
mcm x cayo jah..ahahaha

AiZ said...

die tak tinggal jejak ek?.. hehe nakal tul die baca senyap senyap

dak eina (◕‿◕) said...

@fmunyraz

a'ah...hantu jiwang masuk dlm bdn aku...apsal?? xbole?? hahahahaha!

dak eina (◕‿◕) said...

@AiZ

a'ah dia memang mcm tuh... ;)

syahira ariff said...

alaa kiutnya
sy kompem dia nga senyum bce entri ni

dak eina (◕‿◕) said...

@syahira ariff

kikiki ye lah k0t! ;p

Cik Bucken said...

jiwang2 itu indah...^_^

dak eina (◕‿◕) said...

@Cik Bucken

kikiki bet0l3~~

::AnEp:: said...

nak jiwang jg..hak3

dak eina (◕‿◕) said...

@::AnEp::

silakan2..hihi

dak eina (◕‿◕) said...

@::AnEp::

silakan2..hihi

AiN Z said...

huhuhu,, romantiknya..

dak eina (◕‿◕) said...

@AiN Z

kahkahkah eina memang romantik pon ain!! ihihi

dak eina (◕‿◕) said...

@AiN Z

kahkahkah eina memang romantik pon ain!! ihihi

miZz_nizZ said...

yup..dah ilang br nk ingt..bnda ni mmg tjd kt kwn aku br2 ni..gf die 2tahun drastically tgglkn die..n my fren suffer vry bad..

Encik Psychopath said...

sedihnye dgn quotes tu :(

dak eina (◕‿◕) said...

@miZz_nizZ

oh teruknya....memang lh dh ilang bru igt..tyme ada buat xthu jek!!

dak eina (◕‿◕) said...

@Encik Psychopath

biase jek lah..mne de sedih ;p


design with love by Dak Eina