kite kawan

26 July 2010

~~tahun nie baju raya korang kaler ape eh?

Salam Buat Semua.

Tak lama lagi dah nak puasa. 

Mesti lah sibuk dengan persiapan raya pulak kan?

Semalam I dah sibuk membeli kain untuk Raya Haji.

Hahaha puasa pon tak masuk lagi.

Raya Puasa pulak lagiiiiii lah.

Nie I dah beli kain tuk buat baju kurung time Raya Haji dah.

Huhu cepat, pantas betul I nie.

Eh eh korang dah beli ke baju raya tahun nie?
I dah lama dah beli kain tuk raya puasa.

Kain pon dah pegi hantar dekat tukang jahit.

I tempah jahit je, tak boleh beli baju yang dah siap.

Saiz I susah lah nak carik.

Hihihi.

Tahun nie baju raya I seperti biasa, 3 pasang.

Tiga-tiga baju tuh kaler faveret I.

Cuba teka kaler ape? ;p
I tak pilih pon kain-kain tuh.

2 pasang mom beli pastu balik umah tunjuk dekat I.

Semuanya berkenan di hati I.

Satu lagi kakak I bagi.

I tak kesah pon jenis macam mana, janji ada baju raya baru.

Kihkihkih!

Tapi baju tuk Raya Haji nie, I ada peluang tuk pilih kain apa yang I suka.

I beli 2 pasang je tuk Raya Haji nie.

Biasa satu je, sebab I ikut pegi sama, I pilih 2 pasang.

Sebab tuh Mom tak suka bawak I kalau pilih kain nak buat baju kurung.

I mesti nak lebih-lebih ;p

Huhu suka-suka!

I dapat pilih kain sendiri!

Tahun nie takde plan nak sama dengan kekasih hati.

Tak macam tahun lepas! 

Huhu.

Bye!



8 orang mendoakan Dak Eina kurus =):

fyka said...

ienaaaaaa...
baju hijau tuh sebijik ngan fyka okeiiii..
hahaha...

dak eina (◕‿◕) said...

@fyka

ye ke fyka...?? hahahaha! hihi biasa lah tuh..

AiZ said...

aiz pakai baju t shirt street, seluar pendek street, settle.. haha




Aiz latest entry
Sambutan paling best ever untuk Pemandu Bas!! Terharu...

LiFe KaMi said...

pakai baju tahun lepas,bru skali pkai raya jer,,

dak eina (◕‿◕) said...

@AiZ

hihi lelaki tak kesah sgt kan aiz...xde baju raya po xpe..tapi pompuan len..hihi

dak eina (◕‿◕) said...

@LiFe KaMi

nape tak beli bju baru??

ardinihumaira said...

dni punya warna pink 2 helai. lain2 yang dah beli tu tatau nak pakai wat raya atau tak. silap2 nafsu membuak2 nak pakai, p pakai wat g kelas. miahaha :p

dak eina (◕‿◕) said...

@ardinihumaira

huhu betul3...biasanya kte pompuan, byk bju kurung buat pakai pegi kelas jek kan..


design with love by Dak Eina