kite kawan

06 July 2010

~~bagaimana perasaan korang kalau bf/gf korang lupa birthday korang?


Salam Buat Semua.
GOOGLE

Seperti tajuk, bagaimana ye perasaan korang kalau encik boifren tak pon cik girlfren korang boleh lupa birthday korang?

Maksud I dia lupa nak wish sharp kul12 time birthday korang tuh. Pastu esoknya baru dia wish kat korang. Tu pon sebab korang yang tebalkan muka dan cakap;

"Sayang, hari nie birthday saya"

Laju je kan si dia wish! Hahahaha rasa nak gigit tak orang macam nie??
I ada pengalaman pasal nie (nie cite lama ok). I kecewa sebab ada bf nyanyuk! Hahaha ;p

Eh korang ada pengalaman tak? Jom share lah ngan I ok?

Bye!


4 orang mendoakan Dak Eina kurus =):

laskar rainbow said...

mmg sedih gile r...

ardinihumaira said...

setakat ni lom ada pengalaman sebab deen dengan dni saling mengingati hari bday kami. hehehe.. cuma ada satu kali tu kami sama2 tak ada kredit waktu anniversary.. maklumla time tu darurat,sama2 masih study.. tunggu je topup besoknya baru wish2 hehe ;p

dak eina (◕‿◕) said...

@laskar rainbow

memang~~

nk merajok je ngn bf tu kan...hihi

dak eina (◕‿◕) said...

@ardinihumaira

sweet lah korang nie~~ ;)


design with love by Dak Eina