kite kawan

19 July 2010

~~alahai sibuknya saya!


Salam Buat Semua.

Haih sibuk gila barbi kot sekarang nie. Tak sempat nak bukak blog nie hah. Laptop I selalu je ON tapi buat main game jek. Izzat nie suka bebenor game dalam laptop I nie. Dah la game giler banyak. I nak main tenet pon susah :(

Aduhai, baru jek nak update, Izzat dah bangun tidur pulak. Kena sambung menaip malam pulak. Sekarang pukul 5.25petang.

Ok, I sambung menaip malam pulak. Tadi petang macam nak terus publishkan entry nie tapi si Izzat bangun dari tidur terus nak main game. Haruslah I save dulu entry nie. Izzat ada je nie, alhamdulillah dia tak kacau I, so I boleh menaip dengan tenang ;p

Dah berapa hari ye I jaga Izzat nie. I suka kot. Layan dia, borak-borak ngan dia. Huih mulut macam orang tua. Riuh lah umah nie.

Eh eh letak gambar I lak. Actually nie salah satu gambar pegi bercuti hari tu, I tak sempat nak update lagi yang tu. Sorry ye! 

Ok lah, I tak tahu nak taip apa dah. I nak pegi blogwalking kejap lah. Dah lama tak buat BW nie. Rindu lah! ;)

Bye!


2 orang mendoakan Dak Eina kurus =):

ked :) said...

siapa aizat tue??
msti comel kann..
HAHA

cuba ni virus datang menyerang

dak eina (◕‿◕) said...

@ked :)

bukan aizat la tapi izzat. izzat tu ank sedara eina...huhu mestilah dia comel ;P


design with love by Dak Eina