kite kawan

24 July 2010

~~nota untuk anda yang ingin mengubah hidup.

Salam Buat Semua.

Hai! Rindu I tak? Busy lah sekarang nie. Alah kalah menteri taw I sekarang. Hahaha. Tak sempat nak main tenet dah. Actually hari tu I ada dapat satu nota. Tapi tak tahu lah boleh percaya ke tak. Huhu tengok sendiri kat bawah nie. Sorry lah tak jelas ;p Klik untuk pembesaran!
Nie kerja part time je. Sapa-sapa nak kerja part time boleh apply. Hahaha! Berpeluang menjana pendapatan lumayan, pastu gaji dibayar setiap hari terus ke akaun anda! Boleh percaya ke nie? I tak percaya lah benda-benda nie semua. Maaf yek!

Bye!


7 orang mendoakan Dak Eina kurus =):

ardinihumaira said...

dni pun susah nak terlibat dalam benda2 cemni.. dulu pernah masuk yang macam taja2 orang masuk jual prepaid tu dah labur RM100 tapi satu sen pun tak dapat. huhu

Josh Healy said...

Hi, hope it's OK to contact you here. We would love to include your blog on our giveaway search engine: Giveaway Scout (http://www.giveawayscout.com). Have a look and if interested, use our online form to add your blog (http://www.giveawayscout.com/addblog/ ). thanks, Josh

dak eina (◕‿◕) said...

@ardinihumaira

tu lah bila dpt nota nie..hurm sah2 tak leh nk percaya...baek buat part time yg len..hahaha

fmunyraz said...

mc na mung bwat part time jual air mata :P

Anne Boleyn said...

haha sama lah kita. memang berlambak lah iklan camni akt mana2. sampai rimas lak den tengok. huhu. jangan lah terpedaya.

p/s: kol 12 ni anne boleyn ada publish pasal 'kabel besar' jemput baca yer nnti. :)

dak eina (◕‿◕) said...

@Anne Boleyn

huhu buang masa jek tgk iklan nie..

dak eina (◕‿◕) said...

@fmunyraz

sapa aty mung faaza.!!


design with love by Dak Eina